Servicemonteur Deuren

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Hertogenbosch
Salaris € 2100,- tot € 3100,- per maand
Direct naar:
Ben jij zelfstandig en vind jij het leuk om met je eigen werkbus op pad te gaan? Dan is deze zelfstandige buitendienst functie (voltijd) van servicemonteur personendeuren wellicht iets voor jou!

Over de functie

Als zelfstandig servicemonteur ben je verantwoordelijk voor alle service-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan automatische schuifdeuren, draaideuren en tourniquetdeuren van onze klanten in de regio. Je werkt vanuit de regio Haarlem en rijdt zelfstandig van opdracht naar opdracht. Je communiceert met de professionele binnendienst, die je precies vertellen waar je verwacht wordt. Daarnaast ben je het visitekaartje van het bedrijf, omdat jij het gezicht bent welke als eerst gezien wordt. Komt er een spoedklus tussendoor? Dan communiceer jij dit telefonisch met de binnendienst en zorg jij er zelfstandig voor dat deze klus als eerst opgepakt wordt. Ook geef jij klanten advies op het gebied van (preventief) onderhoud aan de deuren, stel jij hiervoor offertes op en zorg jij voor de uitwisseling van onderdelen.

Je werkt vanuit je eigen bus van een A-merk, professionele werkoutfit en materialen en gereedschap wel benodigd. Indien nodig wordt je materiaal 's nachts aangevuld. Je start je carrière bij onze opdrachtgever met het opleidingsprogramma, waarna jij alle mogelijkheden hebt om door te groeien. Communicatie en technisch advies staan gedurende je werk altijd centraal en kun je in vast dienstverband zelfs doorgroeien tot technisch specialist.

Wat wij bieden

Naast een zelfstandige baan waar jij iedere dag met veel plezier naar je werk kan, ontvang jij:

 • Een salaris tussen de €2.100 en €3.100 bruto per maand
 • Een mooi full time contract met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Totaal 27 vakantiedagen om goed tot rust te komen
 • Totaal 13 roostervrije dagen om klusjes in- en rondom het huis op te pakken waar je normaal niet aan toekomt
 • Vergoeding om tijdens je werk koffie mee te halen a 3,64 euro netto per dag
 • Storingsdiensturen worden vergoed
 • Een hele aantrekkelijke bonusregeling
 • Voldoende ruimte en mogelijkheden om verdere stappen te maken binnen het bedrijf
 • Eventuele overuren worden vanzelfsprekend vergoed
 • De beschikking over jouw eigen bedrijfsbus
 • Gezellige collega's waar jij altijd mee kunt sparren

Wat wij vragen

Het helpt uiteraard als je al enige werkervaring hebt in een soortgelijke of zelfstandige functie en je beschikt over een rijbewijs (B - auto). En om niet teveel op de weg te zitten, woon je binnen een straal van 35 km van Den Bosch. Daarnaast verwachten wij het volgende:
 • Je beschikt over minimaal MBO-2 werk- en denkniveau op het gebied van mechatronica, elektrotechniek of werktuigbouwkunde
 • Je bent bereid om (uiteraard tegen betaling) storingsdiensten te draaien
 • Je beschikt over een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en kan aantoonbaar zelfstandig werken
 • Je hebt een VCA-certificaat. Heb je dat niet, dan kun je dat ook via WerkTalent halen

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is op twee gebieden: automatische deuren voor personenverkeer en voor de industrie. Dit bedrijf ligt in de regio Tilburg/ 's-Hertogenbosch/ Eindhoven. Totaal werken er ruim 260 collega’s, verdeeld over de verkoop, installatie, service en onderhoud van automatische schuifdeuren, draaideuren en tourniquetdeuren. Je ziet je collega's bij klanten, op de weg of op het kantoor. Het bedrijf is een informele en professionele organisatie.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de zoektocht naar een Servicemonteur in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven.
Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij onze opdrachtgever, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure tot aan het tekenen van je contract. En zelfs daarna nog!

Zoek jij een full time functie waarin je lekker bezig kan zijn met uitzicht op vast werk? Reageer dan via deze website of bel met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-30099526!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent