Lasser scheepsreparatie

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2300,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Jij last het wel aan elkaar toch? Heb jij ervaring als lasser en lijkt het jou gaaf om in de scheepvaart aan de slag te gaan? LEES DAN VERDER!

Over de functie

Wil jij tussen de €2300,00 en €2600,00 bruto per maand verdienen?

Als ijzerwerker/ lasser scheepsreparatie houd je je bezig met montagewerk en het repareren en van zeeschepen in de ruimste zin van het woord. De reparaties worden uitgevoerd d.m.v. verschillende lasprocessen zoals elektrodelassen en Mig/Mag lassen.

Jouw dag start op de werklocatie. Allereerst bespreek je onder het genot van een kopje koffie met de voorman jouw planning door. Wanneer jij bent voorzien van alle benodigde informatie en werktekeningen kun jij aan de slag. De, door jou verkregen, werktekeningen en werkinstructies zorgen ervoor dat jij exact weet welke delen je aan elkaar moet verbinden d.m.v. verschillende lastechnieken. Naast het lassen draag jij ook de zorg voor de controle van voorbewerking, gutsen en het naslijpen van de naden. Let wel, de werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden in kleine ruimtes en op hoogte. Je moet dus niet claustrofobisch zijn en/of hoogtevrees hebben.

Meestal werk je samen met één of meerdere collega’s. Maar met jouw kennis en ervaring ben jij in staat om zelfstandig te werk te gaan.

Onze opdrachtgever beschikt over gereedschappen en beschermingsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit, zodat jij met je team op een snelle en veilige manier klanten van dienst kan zijn.

Wat wij bieden

 • Een fulltime functie op basis van 40 uur;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2300,00 en €2600,00 op basis van jouw ervaring;
 • Tijdelijk dienstverband. Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever;
 • Een goed inwerktraject door collega’s met kennis en ervaring;
 • Een werkweek van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 16:30;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Metaalbewerkingsbedrijf;
 • Je komt terecht in een gezellige en informele sfeer, waar ook tijd is voor humor op de werkvloer;
 • Werklocatie: voornamelijk Rotterdam en Bergschenhoek, echter kan dit ook op een andere locatie in Nederland en met uitzondering ook in het buitenland (indien je daarvoor open staat).

Wat wij vragen

 • Je hebt ervaring in een functie als ijzerwerker/ lasser/ constructiebankwerker/ technisch medewerker/ plaatwerker/ pijpfitter;
 • Je bent in het bezit van VCA-Basis en verschillende lascertificaten;
 • Je staat ervoor open om eens in de zoveel tijd over te werken of in het weekend te werken (uiteraard ontvang je toeslag over deze uren);
 • Je bent in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken;
 • Je hebt geen last van claustrofobie en hoogtevrees;
 • Een afgeronde opleiding richting techniek is een pré, ervaring vindt de opdrachtgever veel belangrijker;
 • Ervaring in de scheepsbouw is een pré.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de maritieme dienstverlening. Van de revisie van lieren tot aan onderwaterwerkzaamheden; niets is onmogelijk voor onze opdrachtgever. Met hun eigen kraanschip en mobiele dokken zijn ze, in tegenstelling tot andere opdrachtgevers, enorm flexibel. Onze opdrachtgever is zowel VCA als NEN gecertificeerd. Een complete dienstverlening 24/7 beschikbaar voor afname!

Solliciteren

Is dit DE job voor jou? Via de rode sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar bodenotter@werktalent.com
Omdat er rekening wordt gehouden met de huidige Corona maatregelen zal het contact binnen het sollicitatieproces voornamelijk digitaal plaatsvinden. Dit is anders dan je van ons gewend bent. Echter doen wij ons uiterste best om de betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor onze kandidaten te waarborgen.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent