Bankwerker scheepsreparatie

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Bergschenhoek
Salaris € 2200,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Kapot schip? Geen probleem! Jij als bankwerker weet wat je te doen staat toch?

Over de functie

Wil jij tussen de €2200,00 en €2500,00 bruto per maand verdienen als bankwerker in de scheepsbouw?

Jouw dag begint op de dok onder het genot van een kopje koffie. Gisteren is er een schip binnen gebracht waarbij er enkele onderdelen niet meer functioneren naar behoren. Samen met de voorman en de rest van het team neem jij de planning door. Een deel van het schroefassysteem is defect. Een flinke, maar zeker een leuke uitdaging voor jou! Door middel van werktekeningen en werkinstructies weet jij hoe je met jouw collega’s de defecte onderdelen moet demonteren. Vervolgens is het aan jou de taak om te inspecteren welke onderdelen gerepareerd en vervangen moeten worden.

Door jouw kennis en ervaring weet jij welke technieken je moet gebruiken bij de reparatie en montage. Je gaat aan de slag met de reparatie: je gaat boren, knippen, zagen, draaien, frezen, hechten en (punt)lassen.
Specifieke taken die jij zal gaan uitvoeren zullen er als volgt uitzien:
 • Het uitlijnen van diverse onderdelen van voorstuwingswerktuigen, zoals roeren, schroefaskokers, schroefassen en schroeven;
 • Het demonteren en monteren van schroeven, schroefassen, koelers;
 • Reparaties aan roeren, stuurinrichtingen, ankerlieren en andere dekwerktuigen;
 • Het uitvoeren van (hulp)werkzaamheden bij collega's: denk hierbij aan metaalbewerking, zoals branden, snijden en (punt)lassen.
Wanneer alle onderdelen gereed zijn, ga jij weer aan de slag met het team om alle onderdelen te monteren op het schip. Het schip kan weer veilig het water op mede dankzij jou!

Meestal werk je samen met één of meerdere collega’s. Maar met jouw kennis en ervaring ben jij in staat om zelfstandig te werk te gaan.

Onze opdrachtgever beschikt over gereedschappen en beschermingsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit, zodat jij met je team op een snelle en veilige manier klanten van dienst kan zijn.

Wat wij bieden

 • Een fulltime functie op basis van 40 uur;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2200,00 en €2500,00 op basis van jouw ervaring;
 • Tijdelijk dienstverband. Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever;
 • Een goed inwerktraject door collega’s met kennis en ervaring;
 • Een werkweek van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 16:30;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Metaalbewerkingsbedrijf;
 • Je komt terecht in een gezellige en informele sfeer, waar ook tijd is voor humor op de werkvloer;
 • Werklocatie: voornamelijk Rotterdam en Bergschenhoek, echter kan dit ook op een andere locatie in Nederland en met uitzondering ook in het buitenland (indien je daarvoor open staat).

Wat wij vragen

Wat wij vragen
 • Je hebt ervaring in een functie als ijzerwerker/ lasser/ constructie bankwerker/ plaatwerker/ draaier/ assemblage medewerker;
 • Je bent in het bezit van VCA-Basis;
 • Je staat ervoor open om eens in de zoveel tijd over te werken of in het weekend te werken (uiteraard ontvang je toeslag over deze uren);
 • Je bent in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken;
 • Een afgeronde opleiding richting techniek is een pré, ervaring vindt de opdrachtgever veel belangrijker;
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van lascertificaten (dit is geen vereiste);
 • Ervaring in de maritieme sector is een pré.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de maritieme dienstverlening. Van de revisie van lieren tot aan onderwaterwerkzaamheden; niets is onmogelijk voor onze opdrachtgever. Met hun eigen kraanschip en mobiele dokken zijn ze, in tegenstelling tot andere opdrachtgevers, enorm flexibel. Onze opdrachtgever is zowel VCA als NEN gecertificeerd. Een complete dienstverlening 24/7 beschikbaar voor afname!

Solliciteren

Is dit DE job voor jou? Via de rode sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar bodenotter@werktalent.com
Omdat er rekening wordt gehouden met de huidige Corona maatregelen zal het contact binnen het sollicitatieproces voornamelijk digitaal plaatsvinden. Dit is anders dan je van ons gewend bent. Echter doen wij ons uiterste best om de betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor onze kandidaten te waarborgen.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent