Projectleider buitendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 2000,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Wij zoeken een milieukundige die zijn of haar eerste stappen wil zetten in de milieutechnische wereld of het gebied van lek detectie. Een functie waar je op den duur veel verantwoordelijkheid krijgt.

Dit ga je doen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's met een achtergrond in de richting van civiele techniek, werktuigbouwkunde en/of milieukunde. Affiniteit met chemie en water is ook erg handig om te hebben in deze groeiende organisatie met veel mogelijkheden en waarbij jij echt een belangrijk spin in het web kan worden. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen waar onze klanten mee zitten, vaak is dit op het gebied van lek detectie. Jij bent binnen de organisatie het aanspreekpunt richting klanten en je ontzorgd hen volledig. Van het eerste contact tot de offerte, de rapportage en het onderzoek zelf, regelen is jouw vaste baan!

Dit krijg je

Bij ons ben je geen nummer maar echt een persoon die direct onderdeel uitmaakt van ons hechte team en waar wij ontzettend veel waardering voor hebben. Dit laten we uiteraard blijken in de vorm van een stukje salaris en bijvoorbeeld een telefoon van de zaak. Daarnaast hebben we een aantal busjes op kantoor staan zodat je veilig op pad gaat naar al onze klanten en relaties om je werk te doen. Mocht je nog niet voldoende kennis hebben of gewoon nóg meer willen weten over het geen wij doen zijn we altijd bereid om je te ondersteunen met bijvoorbeeld cursussen. Uiteraard gebeurt dit allemaal op basis van een fulltime dienstverband.

Dit ben je

Qua achtergrond zoeken wij iemand met een civieltechnische of milieukundige opleiding op minimaal mbo niveau, daarnaast is een stukje leergierigheid ook zeker gewenst omdat je binnen onze wereld nooit stil moet staan. Zelfstandig en verantwoordelijk zijn is iets wat helemaal bij jou past, het kan bijvoorbeeld ook voorkomen dat je op den duur naar het buitenland moet voor je werk en soms één of meerdere weken van huis bent. Onze ideale collega komt uit de buurt van Tilburg, Breda en/of Roosendaal.

Hier ga je werken

Het bedrijf ontwikkeld haar eigen systemen waarmee ze de hele wereld over gaan om hun dienst perfect tot in de puntjes te verzorgen met een team vaste collega's waar weinig verloop in zit. Ze zijn gehuisvest in het mooie Breda!

Interesse?

Op het moment dat je deze full time functie ziet zitten en op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden kunnen passen. Daarna volgt altijd een kennismaking bij het bedrijf zelf en als alles daarna nog steeds goed gaat volgt er ook een tweede gesprek!

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent