CNC Operator

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Monster
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring met de bediening van CNC-gestuurde machines en ben je toe aan een nieuwe stap?

Over de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de bewerking van de stalen onderdelen van de kas. Je bedient één of meer CNC-gestuurde machines, bijvoorbeeld een buislasersnijmachine, waarmee de materialen van de juiste gaten en/of sneden worden voorzien. Vóór de bewerking controleer je de te bewerken materialen. Vervolgens stel je de machine in volgens de tekeninginstructies en/of het aangeleverde programma en bouwt de machine en de gereedschappen indien nodig om. Je zorgt ervoor dat de machine juist en zo productief mogelijk draait. Na de bewerking controleer je de producten aan de hand van de gestelde eisen en zorg je ervoor dat deze worden afgevoerd. Je herkent storingen en lost eenvoudige storingen zelfstandig op, daarnaast verzorg je onderhoud aan de machine.

Tenslotte denk je actief mee en neem je initiatieven om de organisatie steeds verder te verbeteren.

Wat wij bieden

Wij bieden ruimte om jezelf te ontwikkelen, maar ook onze organisatie. Verder kan je rekenen op:

  • Fulltime job met vast werk
  • Salaris passend bij de functie
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (cao Metaal & Techniek)
  • Functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid binnen een dynamisch en groeiend bedrijf
  • Informele werksfeer met enthousiaste collega’s
  • Ruimte om zowel jezelf als de organisatie verder te ontwikkelen
  • Actieve personeelsvereniging en een TOPFIT programma, waarbij we veel aandacht schenken aan de vitaliteit en gezondheid van onze collega’s

Wat wij vragen

Voor deze functie zoeken we kandidaten met MBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring met de bediening van CNC-gestuurde machines. Je hebt technisch inzicht, oog voor kwaliteit en bent een echte aanpakker. Tevens verwachten we dat je stressbestendig bent en een positieve en flexibele werkhouding hebt. Je bent beschikbaar voor overuren en hebt geen problemen met het werken in ploegendiensten. Het bezit van een bovenloopkraancertificaat vormt een pré.

Over het bedrijf

Onze organisatie is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten en bevindt zich in Monster (in de buurt van Den Haag, Rotterdam en Delft). We zijn een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in de glastuinbouw. Met deze kennis en ervaring richten we ons voortdurend op nieuwe ontwikkelingen en unieke innovaties voor onze kasconcepten. Op die manier creëren we een antwoord op de schaarser wordende voedingsstoffen, CO2-reductie en lokaal en veilig geproduceerd voedsel, en proberen zo een steentje bij te dragen. We hebben als visie echt het verschil te willen maken voor de mens en voor onze planeet.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent