Lasser MIG / MAG

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Poeldijk
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Heb jij je las diploma MIG/MAG NIL en wil je full time aan de slag binnen een organisatie die groei stimuleert? Reageer dan snel!

Over de functie

Je verricht in deze functie laswerkzaamheden op de afdeling kasconstructies. Onder andere wordt je ingezet voor het lassen van de meest uiteenlopende stalen kassenbouw materialen. Je werkt veelal in teamverband en aan de hand van productietekeningen werk je aan de meest uiteenlopende onderdelen. Wij hebben een uitgebreid machinepark die ook beschikt over lasrobots. In dit machinepark voer jij je werkzaamheden uit.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit:
  • Boren
  • Zagen
  • Snijden
  • Samenstellen
  • Lassen
Kortom een mooi en uitdagend taken-pakket met genoeg werkzaamheden om je als lasser op de focussen.

Wat wij bieden

Binnen de organisatie geven wij jou de mogelijkheid om je verder te onwikkelen in je functie. Je komt terecht in een werkomgeving die jou stimuleert met een team ervaren en geschoolde collega's waar je op kan terugvallen. Wij bieden jou fulltime (38 uur) vast werk met een salaris tussen de €2000 - €2500 bruto per maand. Wij hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden confrom CAO Metaal & Techniek.

Wil jij een vaste baan, waarbij je jouw kwaliteiten kan uiten en uitbreiden? Informeer snel bij WerkTalent voor de mogelijkheden.

Wat wij vragen

Onze nieuwe collega heeft een afgerond VMBO opleiding metaaltechniek / MBO2+ opleiding richting metaalbewerker / constructiebankwerker. Ook heb jij een lasdiploma MIG/MAG NIL niveau 1. Tevens heb je een gezonde werkhouding en communicatieve vaardigheden. Ook is het belangrijk dat jij in de regio Westland woont (in de buurt van Den Haag, Rotterdam en Delft) en je beschikt over een eigen vervoersmiddel.

Over het bedrijf

We zijn een toonaangevend bedrijf in de productie van onder andere stalen kasconstructies, slimme aluminium kasdek-, kasgevel en kasverwarmingsystemen, stapelwagens (veilingkarren) en mobile kweektafels.
Met onze locatie in het Westland (in de buurt van Maassluis/Den Haag) hebben we een prominente plek waar we onze producten voor de tuinbouwsector kunnen door ontwikkelen. Samen met meer dan 175 vakkundige technische mensen werken wij dagelijks aan deze mooie productie, afgestemd op de wensen van de klant.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Ernst Gram. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent