Commercieel Adviseur

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1900,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een baan met veel verantwoordelijkheid binnen een jong en ambitieus bedrijf in het Westland? Reageer dan snel!

Over de functie

Samen met je collega’s ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor één of meerdere categorieën, (theorie)cursussen en/of projecten. Zowel telefonisch, per e-mail als aan de balie sta je onze particuliere en zakelijke klanten te woord. Je verstrekt informatie, maakt offertes en bent verantwoordelijk voor de follow-up. Je belangrijkste taak is het verkopen van onze beroepsrijbewijzen of beroepsopleidingen, maar je verzorgt ook de administratieve afhandeling en stelt zelfstandig offertes op. De verhouding tussen commercieel en administratief is 70/30. Om ervoor te zorgen dat de gemaakte afspraken goed verwerkt worden, offertes foutloos de deur uit gaan en de registratie goed verloopt is het belangrijk dat je administratief en organisatorisch een talent bent. Je werkt zelfstandig in een team en bent oplossingsgericht.


Jouw dag
•    Je bespreekt de binnengekomen aanvragen met je collega;
•    Een klant belt; ze willen op korte termijn een VCA cursus voor 10 mensen inplannen. Je gaat op zoek naar een beschikbare docent, lokaal en examenplekken. Je vraagt aan je collega of er nog voldoende boeken op voorraad zijn en als alles geregeld is kun je de klant bevestigen;
•    Je staat een klant aan de balie te woord over een heftruckopleiding. Je bespreekt de mogelijkheden en schrijft hem meteen in voor de eerstvolgende cursus in maart;
•    Je belt de klanten van wie de BHV bijna afloopt; je checkt of je ze kunt inplannen voor een herhalingscursus;
•    Tijdens het wekelijkse afdelingsoverleg bespreek je met elkaar wat er speelt. Zo weet je waar je collega’s mee bezig zijn, welke klant nog gebeld moet worden, welke cursussen vol zitten en waar nog ruimte is. Je bespreekt bijvoorbeeld of er een extra dag EHBO ingepland moet worden omdat er veel aanvragen zijn.
•    Je werkt nauw samen met je collega’s van jouw team; administratief medewerkers die de administratieve taken omtrent cursussen verzorgen, accountmanagers voor de verkoop en een manager en hoofd verkoop voor de aansturing

Wat wij bieden

Naast een afwisselende functie binnen een prettig en informeel bedrijf kan je ook het volgende verwachten:

•    Fulltime functie met vast werk
•    Goed salaris passend bij de functie
•    Goede arbeidsvoorwaarden
•    Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen
•    Jong en gezellig team

Naast hard werken is er ook tijd voor ontspanning, tijdens een potje tafelvoetbal met je collega’s bijvoorbeeld, of op de vrijdagmiddag borrel. Ook hebben ze een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke uitjes georganiseerd. De organisatiestructuur is plat, de lijnen kort en de contacten informeel.

Wat wij vragen

Wij zoeken een enthousiast persoon die zich kan vinden in het volgende:

•    MBO niv 4 werk- en denkniveau
• Je hebt 1-2 jaar relevante werkervaring
•    Je bent stressbestendig en kunt goed het overzicht bewaren
•    Je bent klantvriendelijk en communicatief vaardig 
•    Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 

Over het bedrijf

Voor een groeiend Westlands bedrijf die zich bevindt in Naaldwijk (in de buurt van Den Haag en Leiden) zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een fulltime Accountmanager Binnendienst.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent