Monteur stalen kozijnen

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Nijmegen
Salaris € 2200,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Ben jij diegene die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het liefste gereedschap in de handen heeft? Dan hebben wij een mooie technische functie voor jou!

Over de functie

Als monteur houd jij je bezig met het maken van kozijnen waarbij de orders erg afwisselend zijn. Kozijnen zijn er in vele vormen en maten en dat maakt elke dag weer anders. Wat deze functie nóg leuker maakt is dat je op termijn ongeveer voor de helft van de tijd op locatie aan het werk bent. Wanneer er reparaties nodig zijn, zal jij op pad gaan om deze te verrichten. De werkzaamheden op de werkplaats bestaan o.a. uit:

 • Knippen, persen, ponsen en puntlassen van plaatstaal
 • Poedercoaten van onderdelen
 • Monteren, verpakken en verzending gereed maken van orders
 • Monteren kozijnen op locatie
 • Storingen oplossen en reparaties verrichten
Heb jij ervaring als bijvoorbeeld buitendienst monteur, productiemedewerker metaal of assemblagemedewerker? Dan is deze functie geknipt voor jou! Echter nodigen we gemotiveerde, leergierige kandidaten zónder ervaring ook van harte uit om te solliciteren

Wat wij bieden

Hier vind je niet alleen 'een andere baan', maar ook een toekomst. Een plek waar je dag in dag uit, jaar in jaar uit met plezier naartoe gaat. Waar jij het beste van jezelf geeft. Niet omdat het moet, maar omdat je dat wilt. En omdat je het terugkrijgt. In de basis zijn de arbeidsvoorwaarden die bij de functie horen:

 • Salaris tussen €2200 - €3000 afhankelijk van ervaring
 • Fulltime functie voor langere tijd met op termijn uitzicht op contract voor onbepaalde tijd
 • Mooie organisatie met oog voor haar medewerkers

Wat wij vragen

 • Technische ervaring óf echt twee rechterhanden
 • Ervaring in de metaal
 • Basis kennis elektro: jij kan bijvoorbeeld met een multimeter werken en weet storingen op te sporen
 • Representatief voorkomen
 • Stabiel werkverleden en de motivatie om voor langere tijd aan de slag te gaan
 • Woonachtig in omgeving Nijmegen, Uden, Veghel

Over het bedrijf

Binnen ons bedrijf maken we met zo'n kleine 40 medewerkers metalen producten die vooral in gebouwen worden gebruikt. We bewerken het metaal, bijvoorbeeld knippen en buigen, ponsen en zetten, en we voorzien het van een stevige coating zodat het goed bestand is tegen krassen en weersinvloeden. We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons met plezier naar zijn werk gaat. Instelling en betrouwbaarheid zijn belangrijker dan ervaring. Kom gerust eens kennismaken, als je vindt dat dit bij je past!

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar deze functie in handen gelegd van WerkTalent Nijmegen.

Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken dan jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens introduceren we je bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure. Maar de begeleiding stopt niet als je bent gestart... Nee, WerkTalent is er ook voor je tijdens en ná de opdracht. Wij werken graag mee aan jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken dan ook met jou mee als er behoefte is voor een opleiding of cursus. En stopt de opdracht helaas? Dan helpen wij jou gewoon weer direct aan een nieuwe functie!

Dus wil jij meer weten over deze functie? Ben jij nieuwsgierig? Schroom niet en neem contact met mij op!

Bel, mail of WhatsApp: romanavanerp@werktalent.com of 06-13240667

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent