Reachtruckchauffeur gezocht!

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 1800,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een uitdagende allround functie als reachtruckchauffeur? Reageer dan nu!

Dit ga je doen

Voor onze opdrachtgever in de regio Breda/Roosendaal/Dordrecht zijn we opzoek naar reachtruckchauffeurs. Reachtruckchauffeurs die lekker in dagdienst allround werkzaam willen zijn en zo op tijd thuis zijn voor het eten. Vanuit het magazijn komen elke dag goederen binnen via vrachtwagens en zeecontainers en staan klaar om te laden en lossen. Deze goederen variëren in grote en mate maar wel voornamelijk komt alles binnen op pallets. Deze pallets moeten gecontroleerd worden bij ontvangst, chauffeurs begeleid worden en binnen de stellingen op voorraad gezet worden. Rondcrossen op de reachtruck en pallets op locatie zetten met behulp van een scanner past bij jou. Orderpicken en verzendklaar maken van goederen voor transport hoort ook bij jouw takenpakket en dat maakt je lekker allround bezig. Geen dag is hetzelfde en door al deze werkzaamheden gaat de tijd vliegensvlug. De werksfeer is goed en heb je nieuwe inzichten of ideeën? Geef het dan gewoon aan! Het bedrijf staat open voor nieuwe inzichten en ideeën.

Dit krijg je

  • Een kans om te werken in een groeiend, dynamische en innovatief bedrijf;
  • Een kans om jezelf door te ontwikkelen binnen het bedrijf;
  • Een kans om eigen eigen initiatief te laten uitspreken en het beste uit jezelf naar boven te halen;
  • Een salaris naar marktconform CAO;
  • Een full time job met uitzicht op vast dienstverband voor onbepaalde tijd.

Dit ben je

  • Je spreekt vloeiend de Nederlandse en Engelse taal;
  • Een geldig reachtruckcertificaat of de mogelijkheid desnoods om via ons een certificaat te behalen;
  • Een flexibele inzet in werktijden in dagdienst;
  • Een VOG verklaring maakt deel uit voor het sollicitatieproces.

Hier ga je werken

Je komt te werken voor een internationale logistieke dienstverlener in de regio Breda. Elke dag groeien ze en werken ze aan een mooie dynamische en innovatieve omgeving. Binnen dit bedrijf zijn zeker genoeg mogelijkheden voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Het bedrijf bied een goede werksfeer en bieden leuke teamactiviteiten aan waar je aan mee kan doen. Ze bieden ook goed personeel kans op vast dienstverband.

Interesse?

Wanneer deze tekst jou aanspreekt kun je solliciteren door op de rode solliciteer button te klikken! Belangrijk is wel een cv'tje erbij en wellicht kunnen we een bak koffie drinken bij ons op de vestiging om even de mogelijkheden met jou te bespreken. Twijfel niet om te solliciteren. Binnen WerkTalent zijn vele opties en wij geven persoonlijke aandacht aan de mensen. Je bent voor ons absoluut geen nummer. Voor vragen over de vacature of overige mogelijkheden kan je altijd contact opnemen met:

Ricardo Lelkes : 076-53 00 570
ricardolelkes@werktalent.com
Jean-Marie Frerichs : 06-12545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent