Servicedesk Medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Wil jij uit maken van een klein en dynamisch team met veel kennis? Dat kan! Wij zoeken een enthousiaste Servicedesk Medewerker.

Over de functie

Als Servicedesk medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van de afdeling IT. Je ondersteunt de interne organisatie bij IT gerelateerde vragen. Je staat collega’s te woord, ontvangt en registreert de vragen en klachten en lost deze vervolgens op. Er komen zowel technische als functionele vragen binnen waardoor je een brede kennis opbouwt en veel verschillende werkzaamheden uitvoert. Dit doe je veelal zelfstandig, maar als er vragen zijn of hulp benodigd is staan jouw collega’s klaar om je te helpen. Je werkt in een klein en laagdrempelig team waarbij initiatief nemen en eigenaarschap pakken belangrijk is en waarin we als team altijd proberen onze afdeling verder te brengen.

Wat wij bieden

Naast werken bij een bedrijf met ambitie bieden wij ook het volgende:

 • Fulltime functie met vast werk
 • Salaris passend bij de functie en jouw ervaring en kwaliteiten
 • De mogelijkheid deel uit te maken van een hecht, professioneel en sterk betrokken team.
 • Ons bedrijf groeit snel dus er is ruimte voor jou om door te groeien
 • De ruimte om je verder te ontwikkelen; zowel persoonlijk als professioneel.
 • Goed inwerktraject

Wat wij vragen

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde MBO IT (+) opleiding
 • Kennis van besturingssoftware en netwerken is een pré
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je hebt de drive om je continu te blijven ontwikkelen
 • Je bent behulpzaam, betrokken, meedenkend en proactief

Over het bedrijf

Het bedrijf bevindt zich in De Lier (in de buurt van Den Haag en Leiden) en is de enige onafhankelijke Nederlandse producent van golfkarton en is in 25 jaar tijd gegroeid tot een bedrijf met 400 medewerkers. Het bedrijf houdt zich bezig met het produceren en verwerken van golfkarton, het opzetten van golf- en massiefkartonnen verpakkingen en fungeert als groothandel en transporteur. De sfeer in het bedrijf is informeel, open, respectvol en naar de markt toe vooral ondernemend. Ze zijn groot, krachtig en toch niet bureaucratisch of log. Er is dus alle ruimte voor eigen initiatief, eigen ideeën en eigen inbreng.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent