Technisch productie medewerker

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Cuijk
Salaris € 2300,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Hey handige harry! Heb jij twee rechterhanden en heb jij technisch inzicht? Dan hebben wij verschillende mooie functies voor jou!

Over de functie

Voor verschillende opdrachtgevers in omgeving Nijmegen, Wijchen, Cuijk en Uden ben ik op zoek naar handige kandidaten met twee rechterhanden! Hierbij kan je denken aan functies als assemblagemedewerker, technisch monteur, plaatwerker, beton storter, machinaal houtbewerker enzovoorts. Het zijn stuk voor stuk werkgevers waar je jezelf kan ontwikkelen en waar doorgroeimogelijkheden zijn. Bij de ene werkgever sleutel je aan gigantische machines en bij de andere werkgever bedien je machinale houtbewerking cnc-machines. Naar aanleiding van jouw wensen en vaardigheden kijken wij samen welke vacature het beste bij jou past!

Voor deze functies zijn wij op zoek naar kandidaten die ervaring hebben in bijvoorbeeld de metaal, bouw, beton of houtverwerkingsindustrie. Mocht jij geen ervaring en\of opleiding hebben maar ben jij in jouw vrije tijd bezig met klussen, sleutelen aan auto's of andere technische hobby's? Dan hebben wij ook genoeg mooie functies en zijn wij daarvoor op zoek naar JOU!

Wat wij bieden

  • De salarissen liggen tussen €2300,- en €3200, afhankelijk van ervaring
  • Fulltime functies in dagdienst, 2 en 3 ploegen
  • Mooie werkgevers die gaan voor de lange termijn, oftewel vast werk
  • Bij gebleken geschiktheid behoort een vast contract zéker tot de mogelijkheden

Wat wij vragen

  • Opleiding/werkervaring in de techniek is waardevol maar handige hobby's net zoveel!
  • Technisch inzicht waarbij technische tekeningen kunnen lezen een grote voorkeur heeft
  • Nieuwe dingen willen leren en jezelf willen blijven ontwikkelen
  • Stabiel werkverleden
  • Je spreekt de Nederlandse taal uitstekend

Over het bedrijf

Ontzettend mooie bedrijven die flink aan het groeien zijn. Deze bedrijven bevinden zich in verschillende sectoren zoals metaal, beton, houtverwerking en werktuigbouwkunde. Ze geven om jóu als werknemer en besteden dan ook veel aandacht aan jouw groei en ontwikkeling.

Solliciteren

Deze opdrachtgevers hebben de zoektocht naar deze functie in handen gelegd van WerkTalent Nijmegen.

Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken dan jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens introduceren we je bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure. Maar de begeleiding stopt niet als je bent gestart... Nee, WerkTalent is er ook voor je tijdens en ná de opdracht. Wij werken graag mee aan jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken dan ook met jou mee als er behoefte is voor een opleiding of cursus. En stopt de opdracht helaas? Dan helpen wij jou gewoon weer direct aan een nieuwe functie!

Dus wil jij meer weten over deze functie? Ben jij nieuwsgierig? Schroom niet en neem contact met mij op!

Bel, mail of WhatsApp: romanavanerp@werktalent.com of 06-13240667

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent