Assemblage medewerker

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Cuijk
Salaris € 2200,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Leren én werken tegelijkertijd om de technische kant van jezelf te ontwikkelen. Groeien tot vakman op het gebied van mechanica/elektrotechniek/werktuigbouwkunde. Lijkt jou dit wel wat? Scroll snel verder naar beneden!

Over de functie

Hoe gaaf is het dat mede dankzij jou de steden verlicht kunnen worden, dat jij niet in het donker over straat hoeft?! In deze functie werk je aan mega transformatoren die er o.a. voor zorgen dat de elektriciteit opgewekt kan worden. In de werkplaats worden deze transformatoren van begin af aan opgebouwd, op elke afdeling wordt er weer aan een ander onderdeel van de transformator gewerkt. Dit is de perfecte baan voor jou als je houdt van uitdaging en afwisseling in het werk. Omdat er verschillende afdelingen zijn, is er ruimte voor doorgroeien en ontwikkelen. Wij zijn op zoek naar meerdere kandidaten voor de verschillende afdelingen.

Afdeling blikverwerking
Hier wordt de kern van een transformator gebouwd. Dit wordt gedaan door dunne lagen transformatorblik nauwkeurig te stapelen. De medewerkers brengen daarnaast de gewenste isolatie aan. Zo vormt zich een transformatorkern met twee, drie, vier of vijf poten. Tijdens het stapelen worden er ook koelkanalen aangebracht die nodig zijn om de kern van de transformator te kunnen koelen. Hier werk je in een tweeploegendienst.

Afdeling Wikkelarij
Hier worden de spoelen geproduceerd die uiteindelijk in de transformator worden geplaatst. In je rol als Wikkelaar staat het wikkelproces, of het begeleiden van dit wikkelproces, centraal. Dit proces vindt plaats in een schone en goed geconditioneerde ruimte. In deze technische uitdagende job werk je in een drie-ploegendienst.

Afdeling Binnenwerkmontage
Hier is men verantwoordelijk voor de montage van complete binnenwerken. De wikkelingsets worden over kernpoten heen geschoven. Vervolgens wordt de kern boven de wikkelingsets met het bovenjuk compleet gemaakt en uiteindelijk wordt de verbindende bekabeling aangelegd en de regelschakelaar aangesloten. Op deze afdeling werk je in een drie-ploegendienst.

Is het nog niet helemaal duidelijk wat de afdelingen inhouden en wat de werkzaamheden zullen zijn op de verschillende afdelingen? Kan ik helemaal begrijpen! Neem dan ook gerust contact op voor meer informatie! Voor deze afdelingen zijn wij op zoek naar:

 • Productiemedewerkers
 • Technische productiemedewerkers
 • Assemblagemedewerkers
 • Monteurs mechatronica
 • Monteurs werktuigbouwkunde
Heb jij geen specifieke technische opleiding/ervaring maar ben jij ervan overtuigd dat jij handig bent, over technisch inzicht beschikt en wil jij het ambachtsvak leren; oftewel wil jij met jouw handen werken? Dan is dit ook voor jou een mooie uitdaging aangezien je hier de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen!
Wat wij bieden


Hier vind je niet alleen 'een andere baan', maar ook een toekomst. Een plek waar je dag in dag uit, jaar in jaar uit met plezier naartoe gaat. Waar jij het beste van jezelf geeft. Niet omdat het moet, maar omdat je dat wilt. En omdat je het terugkrijgt. In de basis zijn de arbeidsvoorwaarden die bij de functie horen:

 • Salaris ligt tussen €2200 - €3000
 • Ploegentoeslag afhankelijk van de afdeling waar je zal starten
 • Wij kijken samen met jou welke afdeling het beste bij jou past, via een filmpje krijg je een impressie van de afdelingen
 • Fulltime functie voor langere tijd
 • Ontzettend mooie kans om jezelf te ontwikkelen
 • Bij tevredenheid behoort een vast contract tot de mogelijkheden!

Wat wij vragen

 • Technische ervaring/opleiding
 • Géén technische opleiding? Dan aantoonbare technische affiniteit (bijvoorbeeld technische hobby's)
 • Jij wilt graag met de handen bezig zijn, er wordt namelijk bijna geen gebruik gemaakt van machines in het proces
 • Enorm gemotiveerd en betrouwbaar
 • Woonachtig in omgeving Nijmegen/Arnhem
 • Jij hebt geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Een ontzettend mooie werkgever in Nijmegen. Wil jij meer informatie of zou jij graag een bedrijfsfilmpje van de werkgever willen zien? Neem contact op met mij.

Solliciteren

Deze opdrachtgever heeft de zoektocht naar deze functie in handen gelegd van WerkTalent Nijmegen.

Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken dan jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens introduceren we je bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure. Maar de begeleiding stopt niet als je bent gestart... Nee, WerkTalent is er ook voor je tijdens en ná de opdracht. Wij werken graag mee aan jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken dan ook met jou mee als er behoefte is voor een opleiding of cursus. En stopt de opdracht helaas? Dan helpen wij jou gewoon weer direct aan een nieuwe functie!

Dus wil jij meer weten over deze functie? Ben jij nieuwsgierig? Schroom niet en neem contact met mij op!

Bel, mail of WhatsApp: romanavanerp@werktalent.com of 06-13240667

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent