Reachtruck chauffeur gezocht!

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 1700,- tot € 1900,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een fulltime functie in dagdienst als reachtruckchauffer? Woonachtig in de regio Waalwijk, Breda, Den Bosch of Tilburg. Reageer dan snel op deze vacature. Salaris 1700/1900.

Dit ga je doen


Ben jij op zoek naar een uitdaging als reachtruck chauffeur binnen een internationale organisatie waarin veel doorgroeimogelijkheden zijn?
Lees deze vacature dan op je gemak door. Wij zijn namelijk op zoek naar een reachtrucker die weet wat het is om goed door te werken en al enige ervaring heeft op de reachtruck. Je gaat secuur te werk, je hebt namelijk te maken met de farmaceutische industrie vandaar dat nauwkeurigheid een must is!
Jouw dag ziet er nooit hetzelfde uit, de ene dag ben je de hele dag bezig met het besturen van de reachtruck en de volgende dag wissel je dit af met order picken en reachen. Het hele logistieke proces ben jij aan het bijwonen. Als jij alles op tijd pickt en klaarzet kan iedereen goed door werken!
Je gaat fulltime aan de slag in dagdienst. De werklocatie is makkelijk te bereiken vanuit Breda, Tilburg, Waalwijk en Den Bosch.Dit krijg je

+ Doorgroeimogelijkheden
+ Informele werksfeer
+ Betrokken werkgever
+ Uitzicht op een vast contractDit ben je

  • Verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Ervaring op de reachtruck.
  • Flexibel tussen reachtruck en orderpicken.
  • Reachtruckbewijs die geldig is.

Hier ga je werken

Het bedrijf is een gespecialiseerd bedrijf in de farmaceutische industrie, ze zorgen ervoor dat wat nodig is voor een operatie op tijd en op de juiste plek wordt afgeleverd. Het magazijn van duizenden vierkante meters groot is het domein waar je je gaat bevinden met het picken van de juiste orders en zorgen dat jij onderdeel bent van het zorg dragen voor een persoon.

Interesse?

Ben jij na het lezen zo enthousiast geworden dat je hier wilt werken, solliciteer dan direct door op de knop 'solliciteer' te drukken. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent