Logistiek medewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Leiden
Salaris € 1700,- tot € 1950,- per maand
Direct naar:
Breng jij de orders van A naar B en zet je de sprint in naar een vaste baan? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als orderverzamelaar werk je nog op de echte ouderwetse manier. Bestellijsten worden namelijk nog uitgeprint. Fluitend, loop jij met een pen achter je oor, de orders te verzamelen. Op de achtergrond klinkt altijd een gezellig muziekje. Na het verzamelen van deze orders zorg je dat de producten worden ingepakt voor verzending. Ook het laden en lossen behoort tot jouw werkzaamheden.

Wat wij bieden

Naast een gezellige werksfeer en vrijdagmiddag borrel bieden wij ook nog het volgende aan:

  • Je hebt de mogelijkheid tot het behalen van cursussen, waaronder een heftruckcertificaat;
  • Een bruto maandsalaris tussen €1750 en €1950, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Een fulltime werkweek van maandag tot en met vrijdag;
  • Ideale werktijden van 7:00 uur tot 16:00 uur;
  • Na een korte uitzendperiode behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn wij vooral op zoek naar iemand die inzet toont, graag wil werken en het leuk vindt om onderdeel te zijn van de leuke werksfeer. Natuurlijk komt een goede conditie ook van pas!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Noordwijk, nabij Leiden, is een collegiale groothandel op het gebied van glas-, aardewerk en bloemisterijartikelen. De afnemers van deze groothandel bevinden zich voornamelijk in de Benelux en Duitsland.

Je komt te werken in een team van 20 gezellige personen. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de leuke werksfeer en het verzamelen van de orders. Op vrijdag middag staat er een goudgele rakker en bittergarnituur klaar in jullie eigen omgebouwde kroeg!

Solliciteren

We komen graag met jou in contact om samen de sprint naar deze leuke functie in te zetten! Met een lekker bakkie koffie erbij bespreken we graag jou wensen en kunnen we natuurlijk nog veel meer over de vacature vertellen! Mocht je op voorhand toch nog vragen hebben kan je altijd bellen of een appje sturen naar Maikel van der Sloot! E-mail: maikelvandersloot@werktalent.com || Tel. : 06-53933995 of 071-3030150.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent