Lasser gezocht!

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 2200,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Voor een goede klant zijn wij op zoek naar goede lassers! Je last en assembleert (vanaf tekening) complete vrachtwagens (met speciale opbouw). Op een kaal chassis worden tanks, leidingen, pompen, relingen, hydraulische installaties etc. gebouwd.

Over de functie

• Als lasser / assemblage monteur houd je je bezig met het (vanaf tekening) opbouwen van speciale voertuigen.
• Je start met een veelal kaal chassis en bouwt hier alle componenten op. Je sluit installaties aan, zet met de bovenloopkraan grote onderdelen op de wagen en monteert werktuigbouwkundige en elektrotechnische componenten.
• Omdat het maatwerk betreft kom je soms situaties tegen waarbij je zelf onderdelen moet lassen of vermaken. Ook het dicht lassen van aluminium en rvs tanks behoort tot de werkzaamheden.
 

Wat wij bieden

Het maximale salaris bedraagt € 2.800,- bruto per maand. Je werkt in dagdienst en hebt stabiele werktijden. Het betreft een vast dienstverband met mogelijkheid tot interne groei (bijvoorbeeld leidinggevende of servicemonteur).
 

Wat wij vragen

• Voor onze klant is opleiding niet van belang. Wel dien je passie voor techniek te hebben en gaat jouw hart sneller kloppen van een leeg chassis, een tekening en een grote hoeveelheid componenten die hier op moeten worden gemonteerd.
• Buiten de technische montage dien je te kunnen lassen (Mig/Mag/Tig), dit is een harde eis en een proeflas zal onderdeel zijn van het selectieproces.
• Je bent fulltime beschikbaar en woonachtig binnen een straal van 45min ten opzichte van Tilburg/Waalwijk. Je woont bijvoorbeeld in Breda, Raamsdonksveer, Dongen, Rijen, 's-Hertogenbosch of vergelijkbaar.
 

Over het bedrijf

Onze klant is een producent van speciale voertuigen (op basis van vrachtwagenchassis). In kleine series worden klant specifieke wagens gebouwd en voorzien van (water)tanks, pneumatiek, hydraulische systemen, kranen, besturingen etc. Waar nodig las je onderdelen en wanneer de praktijk anders is dan de tekening denk je actief mee in aanpassingen.

Solliciteren

Heb je interesse? Of wil je meer informatie? Reageer dan direct, brianhauwert@werktalent.com

Deel via social media:
Brian Hauwert

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent