Startende Eerste Autotechnicus

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 1700,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring als automonteur en wil je graag werken als Eerste Autotechnicus? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

In deze startersfunctie zorg jij ervoor dat dat auto van de klant in perfecte staat wordt afgeleverd! Hoe pak jij dit aan? Je gaat onder begeleiding van een ervaren Eerste Autotechnicus aan de slag met de auto van de klant en voert de werkzaamheden volgens afspraak uit. Je houd je bezig met het uitvoeren van software updates, onderhoud en reparaties aan diverse auto’s om zo ervaring op te doen. Moeilijke diagnoses doe je in het begin samen met een ervaren collega om het zo te leren, waardoor je het uiteindelijk zelfstandig kunt oplossen. Zo is geen dag voor jou hetzelfde en blijf je jezelf ontwikkelen! Om alle ins en outs te leren van de nieuwste autotechnieken zul je diverse opleidingen volgen.

Dit krijg je

  • Een goed startsalaris;
  • Fulltime baan (40 uur per week);
  • Voldoende (online) trainingen en goede begeleiding van jouw collega’s;
  • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Dit kan binnen je eigen functie maar je kunt ook doorgroeien naar een andere functie;
  • Een vast contract bij goed functioneren.

Dit ben je

Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je gek bent op techniek en auto’s. Je wilt graag dat alle werkzaamheden goed worden uitgevoerd en dat de klanten tevreden zijn. Daarnaast vragen wij ook:

  • Een recent afgeronde opleiding tot Eerste Autotechnicus;
  • Enige stage-ervaring in een werkplaats;
  • Een actieve houding om nieuwe dingen te leren.

Hier ga je werken

Het bedrijf heeft meerdere locaties binnen de regio Zuid-Holland. Standplaats is Dordrecht nabij Rotterdam. Er werken in totaal ruim 550 collega’s. Onder de opdrachtgever vallen diverse bedrijven met ieder hun eigen specialiteit. Zo kunnen zij hun klanten volledig ontzorgen op het gebied van automotive. Door de grootte en de diversiteit van het bedrijf kun je veel leren op het gebied van automotive, zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf constant blijven ontwikkelen.

Interesse?

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan direct en wie weet spreken wij elkaar snel!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent