CNC Operator

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Steenwijk
Salaris € 2500,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Verantwoordelijke CNC Operator, dagdienst of ploegen, mooi salaris!

Dit ga je doen

Als CNC-Operator bewerk je in dagdienst, 2 ploegen of 3 ploegen (in te plannen) met moderne machines voornamelijk metalen producten. Dat klinkt niet heel spannend, maar het mooie aan deze vaste baan is dat de bedrijfscultuur erg open is en dat je relatief veel verdiend. Vrijheid in je functie en ontwikkeling op jouw eigen tempo worden gestimuleerd. Dit creëert een prettige werksfeer waar iedereen elke dag met plezier naartoe komt. Je werkzaamheden zijn:

  • CNC machines juist beladen
  • Uitvoeren van diverse bewerkingen op de producten
  • Halffabricaten maken en testen en meetresultaten vastleggen
  • Dit doe je met behulp van CNC configuraties (je hoeft geen CNC programmeur te zijn)

Dit krijg je

We bieden kandidaten een fijn werkklimaat, moderne machines en een vrije werkomgeving waarin je in eigen verantwoordelijkheid werkt en je op je eigen tempo verder kunt ontwikkelen. Uiteraard krijg je voor deze technische operator functie van de hightech CNC machines een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Bij goed functioneren krijg je een vast contract voor onbepaalde tijd. We zien er naar uit jou aan ons team toe te voegen!

Dit ben je

Voor deze fulltime functie zoeken we kandidaten uit de regio Steenwijk - Zwolle - Deventer - Apeldoorn - Almelo, die goed passen bij ons bedrijf en onze werkzaamheden. Dit vertaalt zich in onder meer:

  • Je hebt ervaring met het werken met CNC machines of als procesoperator
  • Je leest technische tekeningen en hebt gevoel voor het plaatsen van de juiste gereedschappen
  • Je werkt en communiceert op MBO+ niveau

Hier ga je werken

Doordat je met de nieuwste technieken werkt, houden we onze kennis continue op peil. We produceren voornamelijk toepassingen voor de high-tech markt. We zijn professioneel, ruimdenkend en zijn doorgaans volop in ontwikkeling. De werksfeer is zeer prettig, en de arbeidsomstandigheden zijn goed. Het enige dat we nog missen, ben jij :-)

Interesse?

Wilt u voor deze functie solliciteren, dan kunt u dat doen via de sollicitatie-knop. Voor meer informatie, vragen of om direct uw cv toe te sturen kunt u contact opnemen met Bianca van Dijk via biancavandijk@werktalent.com of via 06-44 45 48 64. We zien uw reactie tegemoet!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent