Bijrijder gezocht

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Oosterhout
Salaris € 1700,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Opzoek naar een full time baan als bijrijder en woonzaam in de regio Breda/Waalwijk/Oosterhout? Twijfel niet en reageer dan nu!

Dit ga je doen

Als bijrijder ben je verantwoordelijk voor het brengen en ophalen van kantoormeubilair bij zakelijke klanten. Samen met de chauffeur ga je op pad met de vrachtwagen en zorg jij voor tevreden klanten bij het inrichten van kantoorpanden. Jij bent dus het visitekaartje van het bedrijf en zorg je voor een prettig contact met de klant. Vanuit de tekening zet je meubilair op de juiste plek in het pand. Dit gebeurt naar wensen van de klant. De klanten zijn niet altijd in de regio en zitten verspreid over de hele Benelux. Zo kom je nog eens ergens als bezorger! Je werkt standaard in dagdienst en het is de bedoeling dat je rond 16:00 uur weer terug bent op de zaak. Verder kom je te werken in een hecht team en vind er elke vrijdagmiddag een borrel plaats! Dit is overigens geen verplichting.

Dit krijg je

  • Een mooi salaris dat start tussen €1700 en €2000 bruto;
  • Doorgroeimogelijkheden tot vrachtwagenchauffeur;
  • Vast werk en kans op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Reiskostenvergoeding;

Dit ben je

  • Een bijrijder met ervaring;
  • Ervaring als bezorger bij zakelijke klanten is een pré;
  • Een flexibele kracht voor eventuele overuren die wel eens voor kunnen komen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een harde eis;

Hier ga je werken

De logistieke opdrachtgever bezit over een mooi en schoon magazijn en bevind zich in Oosterhout. Er werkt een hecht team en zoeken naar fulltime gemotiveerde krachten die het team kunnen versterken!

Interesse?

Wanneer deze tekst jou aanspreekt kun je solliciteren door op de rode solliciteer button te klikken! Belangrijk is wel een cv'tje erbij en wellicht kunnen we een bak koffie drinken bij ons op de vestiging om even de mogelijkheden met jou te bespreken. Twijfel niet om te solliciteren. Binnen WerkTalent zijn vele opties en wij geven persoonlijke aandacht aan de mensen. Je bent voor ons absoluut geen nummer. Voor vragen over de vacature of overige mogelijkheden kan je altijd contact opnemen met:

Ricardo Lelkes : 076-53 00 570
ricardolelkes@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent