Accountmanager Intercedent

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Alphen aan den Rijn
Salaris € 1900,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij gedreven en heb je een grenzeloze ambitie? Wil jij je graag verder ontwikkelen? Past de dynamische uitzendbranche jou als gegoten en bezit je een winnaarsmentaliteit? Dan ben jij onze match!

Dit ga je doen


Keer op keer bezorg jij (latent) werkzoekenden een stralende glimlach, omdat je hen een nieuwe baan of uitdaging bezorgd hebt. En iedere keer als jij bij een potentiële klant bent geweest, kom je vol enthousiasme terug met een vacature. Dát zijn precies de twee onderdelen waarom jij zo’n perfecte match bent met de uitzendbranche! Er is alleen één probleem: in je huidige baan mis je de vrijheid om dit op je eigen manier te doen. WerkTalent ziet het anders! Wij geven jou de ruimte om op je eigen manier in je eigen vakgebied de beste resultaten te boeken en zo naast WerkTalent ook juist jezelf te ontwikkelen!

Jij laat je kwaliteiten schitteren op onze vestiging in Alphen aan de Rijn om;

Nieuwe klanten te scoren en werkzoekenden aan een nieuwe baan te helpen.

Dit alles met 1 doel: Mooie vestigingsresultaten boeken en zorgen dat WerkTalent in heel de regio bekend staat als het bureau waar je moet zijn. Daar zorg jij natuurlijk niet alleen voor, want ook jouw collega’s werken hier keihard aan mee. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van je eigen business unit en zorgt ervoor dat zowel werkgever als werknemer graag met je in gesprek gaan en met je samen werken. Jij weet wat er speelt in jouw branche, weet waar kansen liggen en waar de werknemer het beste op zijn plek zou zijn. Om het maximale uit jouw werkdagen te halen, word je hierbij ondersteund door je directe collega’s en ons service center die met raad en daad voor je klaarstaat.

Saaie werkdagen kennen we niet bij WerkTalent. Er komt in deze functie veel op je af en als het niet vanzelf op je afkomt, dan zoek je het zelf wel op. Zo is jouw fulltime werkweek gevuld met:

Diverse contactmomenten met werkzoekenden, uitzendkrachten en potentiele toptalenten. Van het inschrijven en bemiddelen van nieuwe kandidaten tot aan het begeleiden van lopende kandidaten bij (nieuwe) opdrachtgevers.

Het online (job sites/social media) of in de WT database searchen naar passende kandidaten die je bij een mogelijke match direct benaderd en inplant voor een eerste kennismaking.

Het schrijven van wervende vacatureteksten die je vervolgens online uitzet op de juiste wervingskanalen.

Keiharde sales. O.a. door jouw creatieve salesacties score jij nieuwe business en weet je bij iedere prospect de vacature binnen te slepen.

Relatiebeheer. WerkTalent staat bekend om haar lange termijn relaties, ontzorgende karakter en het op diverse niveaus meedenken met onze partners. Van jou verwachten we hetzelfde. Je bouwt lange termijn relaties op met je klanten en zorgt ervoor dat ze je nummer niet op hoeven te zoeken, maar uit het hoofd kennen.

Dit krijg je

 • Een baan waar vrijheid en ondernemerschap centraal staan.
 • Een basissalaris tussen de € 1.900 en € 2.500 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd/ervaring/functie-inhoud).
 • Aantrekkelijke bonusregeling
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Iedere werkdag een uitgebreide en kosteloze lunch met collega’s
 • Uitzicht op een vast dienstverband; Net als met onze klanten en uitzendkrachten hebben wij ook bij jou de focus op een lange termijn relatie.
 • Opleidingsmogelijkheden vanuit de WerkTalent Academy.
 • Laptop & mobiele telefoon
 • 25 vakantiedagen die aangevuld worden met 6,5 Adv-dagen.
 • Een gezellige vrijdagmiddag borrel hoort er bij!
 • Jaarlijks een incentive weekend naar de tofste bestemmingen, zo waren we de afgelopen jaren in Hvar, Ibiza & Thessaloniki.
 • And last but not least: een hechte WerkTalent-familie waar jij je helemaal thuis gaat voelen

Dit ben je


Final check, om je aan te sluiten bij de WerkTalent-familie neem jij in ieder geval het volgende mee:

 • Je bent fulltime beschikbaar; van maandag tot en met vrijdag
 • Een afgeronde mbo-(niveau 4) of hbo-opleiding.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële rol.
 • Bij voorkeur in de uitzendbranche, dit is echter geen harde eis.
 • Je hebt een winnaarsmentaliteit. Anders gezegd: jij kan echt niet tegen je verlies.
 • Saleskwaliteiten die je combineert met een gunfactor waardoor jouw netwerk jou iedere keer weer weet te vinden.
 • Een bodemloze creativiteitsput. Jij komt iedere keer weer verrassend uit de hoek.
 • De grenzeloze ambitie om ondernemend te werk te gaan en jezelf nóg verder te ontwikkelen.

Hier ga je werken

WerkTalent is geen standaard uitzendorganisatie, maar één met een eigen stempel. In mensen en werk. We zijn een beetje maf. Zeer serieus als het gaat om ons vak, maar met fun en waarden en normen. Onze ambitie heeft ook iets tegendraads.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze functie enthousiast geworden of heb je vragen laat dit dan zo snel mogelijk weten. Je kan me bereiken op 06-44524782 of per mail op saschabakker@werktalent.com

Deel via social media:
Sascha Bakker

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent