Montage / Productiemedewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Gouda
Salaris € 2250,- per maand
Direct naar:
Ben jij per direct beschikbaar en op zoek naar een leuke technische baan waarbij je producten monteert en assembleert tot aan het eindproduct. Wij zijn snel op zoek! Kom jij dit team van 7 versterken?

Dit ga je doen

Hou jij van techniek? Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor het samenstellen van het product. Je assembleert en bekleedt de onderdelen om uiteindelijk tot een eindproduct te komen.

Op deze afdeling werkt men aan diverse productielijnen en worden er met verschillende machines gewerkt. Hierbij moeten machines worden omgebouwd ,ingesteld en afgesteld. Daarnaast ben je ook bezig met het monteren, demonteren en assembleren van de onderdelen.

Een leuke baan waar je kan rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid binnen een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het team bestaat uit 7 mensen waarvan jij er één (tijdelijk) vervangt. Voor nu is het een tijdelijke baan voor onbepaalde periode, maar gaat het goed, dan is de kans groot dat je door mag blijven lopen.

Men communiceert in zowel Nederlands als Engels met elkaar op de werkvloer.

Je bent ook welkom als student en je kan fulltime werken.

Dit krijg je

 • Een salaris van €2250,- per maand;
 • Dagdiensten van 08:00 tot ± 16:30 uur;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling dmv trainingen en/of cursussen;
 • Een topsfeer met leuke collega’s (7 op jouw afdeling)
 • Wanneer je in dienst komt krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Voordat je in dienst gaat komt er 4,98% ADV vergoeding bovenop je uurloon;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Je komt te werken binnen een bedrijf met een uniek product;
 • Teamuitjes.
Deze baan is voor nu van tijdelijke aard, maar er is kans dat het doorloopt en dat je in dienst kan komen. Uitzicht op.

Dit ben je

 • Je bent woonachtig in omgeving Schoonhoven, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Gouda, Waddinxveen, Zoetermeer, Capelle aan den IJssel, Rotterdam en omgeving;
 • In het bezit van eigen vervoer;
 • Technisch onderbouwd;
 • Staat open voor tijdelijk werk met uitzicht op meer;
 • Je bent per direct beschikbaar en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een uniek product voor op de wereldmarkt. Kwaliteit staat bij hun voorop en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf. Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche. Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Niet geheel onbelangrijk. Het bedrijf is kerngezond!

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.
Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent