Heftruck Technicus

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Vlaardingen
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een baan waar je werkt op de werkplaats, maar ook op verschillende locaties? Misschien is deze baan iets voor jou!

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een technicus voor werkzaamheden aan intern transport materiaal van heftruck tot hoogwerker. Je werkzaamheden bestaan uit het onderhoud, storingen verhelpen en keuren. Dit gebeurt niet alleen op de werkplaats, maar door het hele land!

Wat wij bieden

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een fulltime job met vast werk
  • Marktconform salaris
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Werken binnen een dynamisch bedrijf
  • Een klein, maar krachtig gemotiveerd team

Wat wij vragen

Wat breng jij mee?

  • MBO niveau met een technische opleidingsachtergrond
  • Brede, technische interesse
  • Rijbewijs B
  • Bereidt om jezelf te investeren en je in de praktijk te ontwikkelen tot allround technicus

Over het bedrijf

Ons bedrijf is gevestigd in Vlaardingen (in de buurt van Den Haag en Rotterdam) en is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en reparatie van heftrucks, reachtrucks, stapelaars en elektropallettrucks en al het overige intern transportmateriaal. Ook leveren wij alle aanverwante producten, zoals voorzetapparatuur, onderdelen, tractiebatterijen, laders, vorken, banden en stoelen.

Wij leveren voornamelijk gebruikte machines. Uiteraard worden er ook nieuwe machines geleverd. Alle machines worden grondig geïnspecteerd en de klant kan er zeker van zijn dat zij er jarenlang plezier uit gehaald kan worden. Het onderhoud kunnen wij voor de klanten verrichten en klantvriendelijk staat hoog in het vaandel.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Lianne Jol. Zij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent