Sales manager Verlichting

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Maassluis
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Ben jij commercieel, ambitieus en gedreven en heb jij ervaring met het aansturen van accountmanagers? Lees dan snel verder!

Over de functie

Wij zijn op zoek naar iemand die impact wil maken door verduurzaming met ledverlichting. Op het moment bestaat ons salesteam uit zes accountmanagers. Dit wordt continu opgeschaald. Je komt aan de basis te staan om een team te bouwen en te laten groeien naar eigen inzicht. Het is een vrije rol waarbij je de cijfers in de gaten houdt, schakelt met de directie over de ontwikkelingen in de markt en constant bezig bent om het beste uit jouw team te halen en hen te motiveren. Je werkt mee met het op- en bijstellen van de strategische commerciële doelstellingen en bent in staan om deze direct door te vertalen naar concrete acties en KPI’s.

Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:
 • Verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en coaching van ons snelgroeiende salesteam
 • Verantwoordelijk voor de targets en verkoopcijfers
 • Je denkt mee over onze commerciële visie en strategie
 • Acquisitie op grotere trajecten

Wat wij bieden

Buiten een fulltime job met vast werk, kan jij het volgende van ons verwachten:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken binnen een dynamisch bedrijf
 • Werken binnen een gedreven team met een informele werksfeer
 • Trainingen en teambuilding activiteiten
 • Salaris in combinatie met commissieregeling
 • Auto van de zaak

Wat wij vragen

Buiten dat jij betrouwbaar en ondernemend bent, neem jij het volgende mee:

 • Je bent ambitieus en in staat het beste in anderen naar boven te halen. Tevens ben je ondernemend en resultaatgericht
 • Je bent een goede en rechtvaardige leider met een analytisch denkvermogen
 • 3 – 5 jaar ervaring in een leidinggevende b2b salesfunctie (in dezelfde branche heeft een pré) en je hebt affiniteit met duurzaamheid en techniek
 • Je werkt gestructureerd en kan dit overbrengen op anderen
Tevens ben je betrouwbaar en zelfstandig. Je kan hierbij goed omgaan met vrijheid. Je werkt zelfstandig en resultaatgericht.

Over het bedrijf

Wij zijn gevestigd in Maassluis (in de buurt van Den Haag en Rotterdam) en een jong, snelgroeiende organisatie met als doel; de wereld verduurzamen. Dit doen wij door onze ledverlichting op zoveel mogelijk plekken te laten schijnen. Wij maken het voor onder anderen ondernemers, zorginstellingen, VvE’s én sportverenigingen zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk om over te stappen op ledverlichting.

We hebben alles in eigen beheer; een vast team, eigen producten en alle installatiematerialen. Voor iedere branche hebben wij een uniek concept waarmee wij de overstap op led verzorgen, zonder investering. Tevens ontwikkelen wij onze eigen smart oplossingen. Naast onze zakelijke oplossingen hebben wij een webshop met ledverlichting voor particulieren. Inmiddels schijnt ons licht op meer dan 500 locaties door heel het land en krijgt onze webshop een 9,6!

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Lianne Jol. Zij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent