Service Adviseur

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 1800,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Zoek jij een baan waar je jouw gevoel voor dienstverlening en je enthousiasme voor auto’s met elkaar kunt combineren? Dan is dit jouw kans!

Dit ga je doen

Jij zorgt ervoor dat wij het onmogelijke voor de klant toch mogelijk maken! Hoe pak jij dit aan? Je zorgt ervoor dat de klant volledig ontzorgt wordt op het gebied van mobiliteit. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ontvangt iedereen met een glimlach. Je geeft de klanten advies over alle werkzaamheden die een auto nodig heeft en denkt hierbij altijd mee met de klant. Bij iedere vraag van een klant kijk jij of dit binnen de mogelijkheden ligt en of wij dit kunnen regelen, zodat de klant altijd uiterst tevreden is!

Naast het geven van advies ben je bezig met het bewaken van de planning en houd je de voortgang van de auto in de gaten door overleg met de chef werkplaats. Deze voortgang koppel je, indien nodig, terug aan de klant waardoor hij/zij op de hoogte blijft. Naast het contact met de werkplaats, heb je ook veel contact met het magazijn, onze verkoopafdeling en onze schadebedrijven. Daarnaast zorg jij ervoor dat je alle administratieve werkzaamheden hebt uitgevoerd voordat de klant zijn/haar auto komt ophalen, denk hierbij aan het opstellen van de factuur. Kortom, een uitdagende en veelzijdige functie!

Dit krijg je

Bij onze klant kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden zij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zul je deelnemen aan een introductieprogramma met andere nieuwe collega’s, zo voel jij je snel thuis binnen onze organisatie!

Daarnaast kan je ook rekenen op:

  • een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding;
  • fulltime baan;
  • (online) trainingen en goede begeleiding van jouw collega’s;
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Dit kan binnen je eigen functie maar je kunt ook doorgroeien naar een andere functie;
  • een vast contract bij goed functioneren.

Dit ben je

Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je een representatieve uitstraling hebt en er alles aan doet om onze klanten de beste service te verlenen. Jij zorgt ervoor dat alle communicatie naar de klant toe soepel verloopt en de klanten tevreden naar huis gaan. Wil jij van deze functie een succes maken? Dan vragen wij ook:
• een afgeronde HAVO/VWO of MBO 3/4 opleiding;
• sterke communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
• goede commerciële vaardigheden.

Hier ga je werken

Het bedrijf heeft meerdere locaties binnen de regio Zuid-Holland. Je komt te werken op de vestiging in Dordrecht nabij Rotterdam. Er werken in totaal ruim 550 collega’s. Onder de opdrachtgever vallen diverse bedrijven met ieder hun eigen specialiteit. Zo kunnen zij hun klanten volledig ontzorgen op het gebied van automotive. Door de grootte en de diversiteit van het bedrijf kun je veel leren op het gebied van automotive, zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf constant blijven ontwikkelen.

Interesse?

Ben je nou enthousiast geworden na het lezen van deze te gekke vacature? Solliciteer dan snel en wie weet neem ik dan contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent