Leerling hovenier

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Wil jij het vak leren van hovenier, lees dan snel de vacature. Fulltime in de omgeving van Waalwijk, Breda en Tilburg. Salaris 2100 tot 2400. Per direct beschikbaar? Reageer dan snel!

Dit ga je doen

Jij bent de hovenier waar wij naar op zoek zijn! Ervaring is geen vereiste maar een opleiding richting hovenier is wel wat handig.
Je gaat aan de slag om je eventuele eerste meters te maken als hovenier. Tijdens deze eerste meters krijg je de ondersteuning die je nodig hebt om zo de kneepjes van het vak te leren. Denk hierbij aan het aanlegen, onderhouden en opknappen.
De ene dag sta je bij iemand thuis een nieuwe tuin aan te leggen en verzorg je de het proces van top tot teen met jouw collega's, en de andere dag ben je bezig met het onderhoud bij een van je grotere klanten.
Je gaat fulltime aan de slag, met je team ga je in de buitenlucht werken tot het werk klaar is, het wil wel eens voorkomen dat je dan langer blijft werken. Maar samen lukt dat makkelijker!


Dit krijg je

+ De kans om jezelf te ontwikkelen
+ Informele werksfeer
+ Doorgroeimogelijkheden
+ Veel vrijheid in je werkzaamheden
+ Betrokken werkgever

Dit ben je

  • Rijbewijs B
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Groene vingers
  • Je weet wat aanpakken is
  • Communicatief vaardig

Hier ga je werken

Je komt te werken bij een echt familiebedrijf, dat gevoel wordt ook gewaarborgd onder de collega's. Ze zijn nu aan het groeien en willen daardoor ook aan de slag met een extra hovenier die zichzelf goed kan ontwikkelen binnen de organisatie. Zodra jij je meters hebt gemaakt draai je mee in de specialiteiten van het bedrijf. Aanleg, onderhoud en ontwerpen.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden, reageer dan snel. Zodra jij je cv toestuurt nemen wij contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent