Schoonmaak parttime

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Sleeuwijk
Salaris € 220,- tot € 290,- per maand
Direct naar:
Opzoek naar schoonmaakwerk in regio Altena?

Over de functie

Interieurverzorg(st)er gezocht voor 6-10 uur in de week! Ben je woonachtig in, of in de buurt van Nieuwendijk? Onze opdrachtgever is per maart 2021 opzoek naar iemand die de verantwoordelijkheid kan nemen over een nieuwe locatie, een kantoorpand met twee verdiepingen in Nieuwendijk. Het kantoor bestaat uit twee vergaderruimtes, diverse werkplekken, toiletten en een kantine. Deze parttime functie is goed te combineren met een andere baan of studie. Iedere dag wordt er ongeveer 2 uur schoongemaakt in de avond op vaste dagen, namelijk maandag, woensdag en vrijdag na sluitingstijd (17:00 uur). 

Wat wij bieden

Wat hebben we jou te bieden? 

  • Parttime functie/bijbaan;
  • In de buurt van je woonplaats;
  • Flexibel in te delen werktijden;
  •  Salaris volgens schoonmaak cao;
  • Vast werk voor bepaalde tijd

Wat wij vragen

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt enige ervaring in de schoonmaak
  • Woonachtig in of in de omgeving van Nieuwendijk (dit ligt tussen Geertruidenberg en Gorinchem in)
  • Je kunt goed zelfstandig aan de slag, werkt secuur en bent een aanpakker
  • Je bent flexibel ingesteld

Over het bedrijf

Dit schoonmaakbedrijf verzorgt een totaal pakket van facilitaire diensten voor de zakelijke markt. Werkzaam bij dit bedrijf maak je deel uit van een hecht team welke altijd voor elkaar klaar staan. Je gaat vaak zelfstandig op pad om je werkzaamheden te verrichten. Het kan varriëren van een vaste werkplaats waar je part-time werkt tot fulltime werkzaamheden van diverse objecten.

Solliciteren

Heb je zin om aan de slag te gaan? Reageer dan via de sollicitatiebutton en upload je CV! Na het beoordelen van je CV nemen we contact met je op. We nodigen je uit voor een kennismaking bij ons op kantoor in Sleeuwijk. Daar bespreken we de mogelijkheden die WerkTalent voor je heeft.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent