Medewerker groenonderhoud

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1800,- tot € 2150,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring in de groenvoorziening? Werk je graag het hele jaar door in de buitenlucht en beschik je over rijbewijs B? Solliciteer dan snel!

Dit ga je doen

Een bruto maandsalaris tussen de €1800 en €2150 o.b.v. 40 uur per week.

Als medewerker groenonderhoud ben je met name bezig op diverse plekken in de buitenlucht. Hier voer je werkzaamheden uit aan groenprojecten zoals tuinen, parken en voetbalvelden. Ook openbare plekken waar groenprojecten bijgehouden moeten worden voor bijvoorbeeld de gemeente zijn een optie.

Maar wat doe je op zo’n dag? Eigenlijk alles om er voor te zorgen dat de groenprojecten er zo netjes mogelijk uitzien. Zo houd je je bezig met het wieden van onkruid door middel van een schoffel, zorg je dat het gras netjes gemaaid is en snoei je bomen en perken. Alles om er voor te zorgen dat de omgeving er mooi en verzorgd uitziet. Daarnaast zullen er ook werkzaamheden voorkomen waarbij je helpt met het zetten van beschoeiingen, algenbestrijding en leg je (on)verharde paden aan. Tevens zal er wel eens werk voorkomen op een begraafplaats. Erg bijzonder natuurlijk maar ook heel belangrijk dat jij en je collega’s met respect omgaan met de omgeving en dat jullie zorgen voor het onderhoud aan de grafmonumenten en het aangezicht.

Doordat de opdrachtgever met een klein team van 12 werknemers werkt, zal je vaak met dezelfde collega’s op pad zijn. De werkzaamheden zullen over het algemeen gewoon overdag plaats vinden en je vertrekt met al je collega’s vanaf de loods richting het groenproject.

Dit krijg je

Voor de functie als medewerker groenonderhoud kunnen wij jou het volgende bieden:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €1800 en €2150 o.b.v. 40 uur per week
 • Reiskostenvergoeding
 • Wekelijkse verloning
 • Vast werk (fulltime) bij onze opdrachtgever
 • Mogelijkheid tot overname met een loonsverhoging
 • Diverse doorgroei en opleidingsmogelijkheden
 • Een paar keer per jaar een gezellig uitje met je collega's

Dit ben je

Zie jij jezelf elke dag lekker aan de slag gaan in de buitenlucht? Als je aan onderstaande eisen kan voldoen ben jij de medewerker groenonderhoud die wij zoeken:

 • Aantoonbare werkervaring in de groenvoorziening/groenonderhoud
 • In het bezit van een geldig B-rijbewijs
 • Sterk gemotiveerd, proactief een representatieve uitstraling
 • Een echte aanpakker in zowel de zomer als de winter
 • Woonachtig in de omgeving van Den Haag
 • In het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te halen

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een onderneming welke werkzaam is voor gemeenten, bedrijven en op begraafplaatsen in de regio. Hier verricht men diverse werkzaamheden zoals: onkruidbestrijding, roeien van bomen, het zetten van beschoeiingen, maaien, aanleg/herstel van (on)verharde paden, algenbestrijding en onderhoud aan grafmonumenten en divers onderhoud. Het team van onze opdrachtgever bestaat uit zo’n 12 trouwe medewerkers die er vaak al jaren werken. Een belangrijk punt vinden zij de onderlinge samenwerking en het enthousiasme voor het vak.

Interesse?

Ben jij dé medewerker groenonderhoud die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar rotterdam@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent