Junior Projectmedewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Nijmegen
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Superleuke office functie voor een starter met gevoel voor metaal!

Dit ga je doen

In deze functie werk je adminstratief en regel je zaken voor de projectleider, bij een staalbouw bedrijf. Je ondersteunt de projectleiders met het opstellen van budgetten en begrotingen en je houdt meer- en minderwerk bij. Je voert voorbereidende werkzaamheden uit voor de productieplanning en de engineering en je assisteert bij het uitbesteden en opvolgen van externe werkzaamheden. Kortom: regelen, communiceren, ook veel administratieve verwerking en dat alles met gevoel voor metaal en voor bouw. Woon jij in het gebied tussen Nijmegen - Oss - Den Bosch - Uden - Veghel - Venray en Cuijk en heb je een positieve instelling en een stabiele achtergrond?

Dit krijg je

Als je voor ons komt werken dan krijg jij daarvoor:

  • Een mooi salaris voor een starter, van € 2.000,- tot € 2.400,- per maand
  • Goede voorwaarden en een zeer prettige werksfeer
  • Werk waar je elke dag met plezier naartoe gaat
  • Budget voor eigen professionele ontwikkeling
  • Een vaste baan dat uitmondt in een contract voor onbepaalde tijd!
Dit ben je

Voor deze functie zoeken we iemand die goed is met office (Word, Excel), communicatief is en het leuk vindt om te plannen en graag in een productieomgeving werkt en gevoel heeft met techniek en metaal. Als je een BBL opleiding hebt gedaan of juist graag een BBL opleiding doet, of later door wilt groeien richting projectleider of officemanager, dan zou ik zeker reageren.

  • Je communiceert vlot en bent goed met de computer
  • Je hebt ervaring of gevoel bij een productieomgeving en metaal of bouw
  • Je zoekt een fulltime baan die uitmondt in een vast dienstverband voor onbepaalde tijd

Hier ga je werken

Binnen ons bedrijf maken we stalen frames en contructies die veelal in de bouw worden gebruikt. We maken binnen onze productieomgeving alles op maat, en op de bouw bouwen we het op. De sfeer binnen het bedrijf is uitstekend en we investeren veel in het bedrijf en onze medewerkers.

Interesse?

Het bedrijf heeft de werving voor deze functie toevertrouwd aan WerkTalent Nijmegen. Als u wilt solliciteren kan dat via de sollicitatie-knop. Voor meer informatie, voor vragen of om direct uw cv toe te sturen kunt u contact opnemen met Joon de Berg via joondeberg@werktalent.com of via 06-13189847. Ik kijk uit naar jouw reactie!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent