Monteur Technische Dienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Giessen
Salaris € 2400,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en wil je graag het vak leren in de technische dienst? Bekijk dan snel deze functie!

Dit ga je doen

Ben jij toe aan je eerste of tweede stap in je carrière? Oerlemans Plastics is een fijne werkgever om je ervaring op te doen. Tevens als je de ambities hebt om je verder te ontwikkelen, richting bijvoorbeeld HBO, biedt Oerlemans Plastics ook de mogelijkheid om deze opleiding te volgen terwijl je al ervaring opdoet in de praktijk.

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het voorkomen en verhelpen van storingen bij installaties in de fabriek op voornamelijk elektrotechnisch maar ook mechanisch gebied. Je optimaliseert het machinepark door periodiek onderhoud en zorgt ervoor dat het productieproces zo goed mogelijk loopt.

Je werkt samen met vier tot vijf collega's in een team. Je werkt in een dagdienst waarbij je eens in de vier weken een storingsdienst hebt en je op geroepen kunt worden door de productie. Onze werklocaties zijn in Genderen en Giessen, deze vestigingen liggen een kleine zeven kilometer uit elkaar. Een van de locaties zal je hoofdlocatie worden.

Binnen Oerlemans Plastics staan momenteel maar liefst 76 productiemachines! Een prachtige uitdaging voor jou en je team om te zorgen dat deze machines optimaal werken.

Dit krijg je

Wij bieden:

 • Vast werk voor onbepaalde tijd bij Oerlemans Plastics;
 • Salaris tussen de €2400 - € 3000 (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
 • Gemoedelijke werksfeer met oog voor de medewerkers;
 • Werklocatie Genderen en Giessen. Dit is in de omgeving van Breda, Den Bosch, Raamsdonksveer, Sleeuwijk, Tilburg, Waalwijk en Zaltbommel;
 • Fulltime functie in een dagdienst;
 • Je bouwt naast je reguliere vakantiedagen nog 11.5 ATV dagen extra op conform de CAO Kunststof-, rubber- en lijmindustrie;
 • Een modern en divers machinepark in een schone werkomgeving;
 • Werkkleding van het bedrijf;
 • Leuke bedrijfsuitjes en activiteiten; 
 • Een werkomgeving waar ruimte is voor leren en ontwikkelen. Dit kan een opleiding zijn, verbreding in je functie door training over meer verschillende machines.

Dit ben je

 • Je hebt een opleiding op MBO- 4 niveau, bij voorkeur richting elektrotechniek, metalektro of mechatronica
 • Je hebt werkervaring met een praktische instelling
 • Je kan goed in teamverband werken, bent flexibel en je houdt van uitdagingen
 • Je hebt bij voorkeur kennis van de Engelse en/of Duitse taal

Hier ga je werken

Oerlemans Plastics is een familiebedrijf en een bijzonder gewaardeerde werkgever in onze regio. Zij zijn dé producent van kunststof flexibele verpakkingen en folies. Voortdurend ontwikkelen zij nieuwe folie- en verpakkingsconcepten voor o.a. tuinbouw, industrie, verpakkingsgroothandel en retail.

Het bedrijf bestaat ruim 60 jaar en er werken ondertussen 250 medewerkers verspreid over de locaties Genderen en Giessen. Deze locaties zijn goed aan te rijden van uit Den Bosch, Gorinchem, Tilburg-Noord, Waalwijk of Zaltbommel. Ondanks de grootte van het bedrijf is er een informele werksfeer met persoonlijke aandacht voor elkaar. Medewerkers binnen dit bedrijf werken hier al jaren met veel plezier! Jubilarissen van 12.5 tot en met 40 jaar zijn hier niet vreemd! Deze werkgever is volop in de ontwikkeling; momenteel wordt er hard gewerkt aan uitbreiding van de locatie in Giessen.

Interesse?

Oerlemans Plastics heeft de werving en selectie van sollicitanten toevertrouwd aan WerkTalent Altena. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatie-button en upload je CV. Na het beoordelen van je sollicitatie nemen wij contact met je op. De eerste kennismaking zal dan ook op ons kantoor in Sleeuwijk zijn. Na ons gesprek stellen wij je voor bij Oerlemans Plastics, waar je een persoonlijk gesprek krijgt en een rondleiding zodat je ook weet in welke omgeving je komt te werken.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent