Procesoperator in twee ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Velddriel
Salaris € 2300,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Technische ervaring als operator en affiniteit met food organisaties? Lees dan de vacature!

Dit ga je doen

Samen met een klein team van ongeveer 10 collega's, zorg jij dat de machines optimaal werken. Dit doe je door de machines te bedienen, in te stellen, storingen op te lossen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Ook valt het preventief onderhouden van de machines binnen je taken om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. De ploegen bestaan uit een vroege dienst van 5.30 uur tot 14.00 uur en een late dienst van 14.00 uur tot 22.30 uur.

Dit krijg je

  • Salaris van €2300,- tot €2600,- incl. ploegentoeslag (12,5%)
  • Reiskostenvergoeding €0,19 per kilometer
  • Vaste baan in fulltime dienstverband
  • Mogelijkheid tot doorgroeien d.m.v. opleidingen

Dit ben je

Dit is niet je eerste baantje als operator, je hebt al voldoende technische kennis opgedaan om zelf de meeste storingen op te kunnen lossen. Daarnaast ben je productief en heb je een leergierige houding. Je bent woonachtig in de omgeving Velddriel, zoals: Wijk en Aalburg, Waalwijk of Ammerzoden en in bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Hier ga je werken

Dit prettige, mooie bedrijf heeft zijn volledig proces in eigen beheer. Door verschillende locaties binnen Velddriel, kan er makkelijk geschakeld worden. Zo zullen je werkzaamheden dan ook nooit saai zijn! Van a tot z worden de producten daar geproduceerd, verpakt en verstuurd. Jij komt in een internationaal georiënteerd bedrijf te werken. Dus zelfs op vakantie kun je de producten tegenkomen!

Interesse?

Zie jij deze vacature en denk jij? Dit is iets voor mij? Bel mij dan snel op.

De werving gaat via het uitzendbureau WerkTalent, dit betekent dat jij eerst bij ons op de vestiging langs komt of we online contact hebben om kennis te maken. Is de vacature wat jij zoekt en denken wij dat er een match is? Dan ga jij voorgesteld worden bij onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever zal dan zo snel als mogelijk reageren of ze je willen uitnodigen voor een kennismaking.

WerkTalent zal voor jou de gesprekken inplannen en zorgt dat jij weet waar ze je verwachten en naar wie je mag vragen. Is het gesprek goed gegaan en mag jij beginnen bij je nieuwe werkgever? Gefeliciteerd! WerkTalent zal ervoor zorgen dat er contracten gemaakt worden zodat dit allemaal geregeld is. Krijg jij rechtstreeks een contract bij de opdrachtgever? Dan mag je bij de opdrachtgever langs om je contract te tekenen.

WerkTalent is altijd bereikbaar om jou te helpen bij vragen of om jou aan een leuke baan te helpen!

Bellen of appen kan naar 06-82467899 of mail naar: jamiedekreij@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent