Heftruckchauffeur dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Dussen
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Wil jij zowel binnen als buiten aan de slag bij een productiebedrijf van grof materiaal waarbij je lekker veel op de heftruck zit?

Dit ga je doen

Als logistiek medewerker werk jij bij dit bedrijf zowel binnen als buiten. De werkzaamheden vinden namelijk plaats in een magazijn bij de productieomgeving maar ook op het terrein buiten. Je werkt hier voornamelijk op je eigen heftruck en komt er ook weinig van af. De functie is in dagdienst en de tijden zijn van half 7 tot kwart voor 4, een uurtje overwerken hoort daar wel eens bij. Samen met jouw collega's zet je alle gemaakte producten op het transport ,eet met de vrachtwagenchauffeurs.

Dit krijg je

  • Een fulltime, vaste baan;
  • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Startsalaris tussen de 2000 en 2500 euro bruto per maand; 
  • Vast werk en een vaste locatie;
  • Toeslag van 150% bij overwerken; 

Dit ben je

  • Gemotiveerde mensen voor een stabiele werkgever;
  • Je bent flexibel en helpt anderen daar waar nodig;
  • Je bent een teamplayer met ervaring als heftruck operator;
  • Je woont tussen Breda, Tilburg, Oosterhout en Waalwijk.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever heeft een klein team voor zich werken wat samen iedere dag tot een groot succes probeert te maken, iedereen is op elkaar ingespeeld en kent elkaar ook door en door.

Interesse?

Op het moment dat je deze fulltime baan in Dussen ziet zitten, op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden passen. Daarna volgt altijd een kennismaking bij het bedrijf en volgt er daarna nog een 2e gesprek.

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Michel de Vroed
06- 45527431
micheldevroed@werktalent.com

Deel via social media:
Michel de Vroed

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent