Allround gevelmedewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Roosendaal
Salaris € 2500,- tot € 2750,- per maand
Direct naar:
Ben je gemotiveerd en heb je zin in een leuke baan bij Takkenkamp ons, maar heb je nog geen ervaring in het gevelonderhoud? Reageer alsnog op deze vacature! Wij bieden veel kansen voor mensen die graag willen leren en het gevelvak eigen willen maken.

Dit ga je doen


Werken bij ons als allround gevelmedewerker betekent dat je je vooral bezighoudt met het onderhoud van gevels. Je vertrekt vroeg samen met je vaste collega naar een voor jou geplande locatie. Je zorgt voor de aanwezigheid van gereedschappen en materialen. Eenmaal op het project of bij de particuliere klant ga je aan de slag. Je begint met de werkvoorbereiding en zorgt ervoor dat jij en je collega’s aan het werk kunnen. Je houdt je bezig met onder andere gevel herstelwerkzaamheden, het reinigen van gevels, verwijderen van bestaand voegwerk door slijpen of uithakken en het aanbrengen van nieuw voegwerk. Aan het eind van de dag lever je (een deel van) het project op en ga je weer richting huis.

Dit krijg je

We waarderen onze collega’s, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: een uitgebreide inwerkperiode, begeleiding, een fijne werkplek, een passend salaris, uitdaging in je werk, enthousiaste collega’s én uitzicht op een vaste aanstelling. Maar bovenal vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij ons dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een goede werksfeer.

Dit ben je

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en enthousiast aan de slag gaat. Je vindt het belangrijk om kwaliteit toe te voegen aan bestaande woningen en gebouwen. Kortom, wij zijn op zoek naar de volgende karaktereigenschappen:

Een positieve instelling
Geen 9 tot 5 mentaliteit
Een echte aanpakker
Bereid zijn tot reizen
Woonachtig regio Breda, Tilburg , Den Bosch, Eindhoven.

Hier ga je werken

We zijn een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Ons doel is het leef comfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Interesse?

Stuur je gegevens naar micheldevroed@werktalent.com 0645527431

Deel via social media:
Michel de Vroed

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent