Chauffeur C rijbewijs gezocht!

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Nieuwkuijk
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij een chauffeur met c rijbewijs, op zoek naar een fulltime baan als chauffeur. Salaris tussen 2000/2500. Woonachtig in de omgeving Den Bosch, Waalwijk, Tilburg. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Jij gaat aan de slag als chauffeur waarin je voornamelijk binnenlandse ritten rijdt. Je hebt affiniteit met techniek dus wanneer er wat gerapereerd moet worden ga je daar ook mee aan de slag. Je houdt ervan om lekker op de weg te zitten, zorgen dat jouw leveringen altijd op tijd aankomen en dat er niks beschadigd is. Jij neemt je klanten mee in de Brabantse gezelligheid die je in je hebt, je bent namelijk ook een vertegenwoordiger van het bedrijf! Het bedrijf is makkelijk te bereiken vanuit Den Bosch, Waalwijk en eindhoven.
Je gaat fulltime aan de slag waarin je lekker veel onderweg bent, vrijheid hebt maar wel hard moet werken!

Dit krijg je

+ Brabantse gezelligheid
+ Informere werksfeer
+ Betrokken werkgever
+ Vrijheid in je werkzaamheden
+ Een lekkere borrel wanneer corona het toelaat

Dit ben je

  • Rijbewijs met code 95
  • Technisch inzicht
  • Bij voorkeur ADR & VCA
  • Interesse in het volgen van een kraancursus

Hier ga je werken

Wij zijn niet zomaar een transportbedrijf. Het vervoer per vrachtwagen is meestal slechts een schakel in de totale opdracht. Naast transport verzorgen we bijvoorbeeld de plaatsing van transformatoren, machines, kozijnen en kunstwerken. We beschikken daarom over zware trucks, bakwagens met kranen, opleggers en (semi-)diepladers. Daarmee kunnen we elke klus aan.

Interesse?

Ben jij enthousisast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan direct dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent