Medewerker Zagerij

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gemert
Salaris € 2100,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Kun jij machines bedienen en zoek je fijn werk in twee ploegen?

Dit ga je doen

We zijn nog op zoek naar twee serieuze krachten om ons team compleet te maken. We bewerken hout tot houten plaatmateriaal, namelijk multiplex platen. De zagerij is de afdeling waar we de twee plekken hebben. Hier werk je in twee ploegen en bedien je houtbewerkingsmachines, zoals de zaagmachine. Je hoeft niet perse met hout te hebben gewerkt. Wel dien je verantwoordelijk te werken, en het liefst heb jij niet te veel wisselingen in je werk gehad. Het gaat om een fulltime baan, waarbij je toewerkt naar een vaste baan / dienstverband voor onbepaalde tijd bij ons bedrijf.

Dit krijg je

Los van een erg prettige werksfeer en de heerlijke geur van hout, kun je rekenen op:

  • Een goed salaris van tussen de € 2.200,- € 2.600,- bruto per maand
  • Ploegentoeslag voor twee ploegen
  • Een fijne baan in de circel Eindhoven - Veghel - Uden - Oss - Nijmegen - Cuijk - Venray waar je tot je pensioen kunt werken

Dit ben je

We zoeken medewerkers die positief in het leven staan, verantwoordelijk zijn in hun werk en geen jobhoppers zijn. Ons bedrijf is gevestigd in het gebied tussen Cuijk en Veghel. Als je ervaring met hout en of met machinaal zagen of timmeren hebt is dat een voordeel, maar het is geen noodzaak.

Hier ga je werken

Ons bedrijf groeit, en biedt mooie producten en een stabiele toekomst. Bovendien heerst er een prettige werksfeer, waar onze mensen dagelijks met plezier naartoe gaan. Als dat ook is wat jij zoekt, dan zien we je reactie graag binnenkomen!

Interesse?

Onze klant heeft de werving voor deze functie uitbesteed aan WerkTalent Nijmegen.

Wilt u voor deze functie solliciteren, dan kunt u dat doen via de sollicitatie-knop. Voor meer informatie, vragen of om direct uw cv toe te sturen kunt u contact opnemen met Joon de Berg via joondeberg@werktalent.com of via 06-13189847.
Tot snel!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent