Orderpicker dagdienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 1700,- tot € 1900,- per maand
Direct naar:
Fulltime functie in dagdienst als orderpicker, klinkt dat interessant lees dan verder. Salaris tussen de 1700 en 1900. Makkelijk te bereiken vanuit Breda, Waalwijk en Tilburg.

Dit ga je doen

Ben jij de orderpicker waar wij naar op zoek zijn en wil je graag fulltime in dagdienst aan de slag, lees dan verder!
Je komt in een groot magazijn terecht waarin je te werk graat voor een grootleverancier in de farmaceutische industrie. Jij bent de schakel in het logistieke proces, door jou krijgen de klanten hun goederen op tijd binnen en kunnen ze aan de slag met het helpen van mensen. Het is niet dat je een hele dag bezig bent met het verslepen van pallets maar juist met het fijnere werk. Je hebt natuurlijk wel je targets die je moet halen, doorwerken is dus wel een van de vereiste. Zie je jezelf al lopen in het magazijn waarin je onderdeel bent van het helpen van mensen, reageer dan snel! De werklocatie is makkelijk te bereiken vanuit Waalwijk, Breda, Tilburg en Den Bosch.

Dit krijg je

+ Kans op een vaste aanstelling bij goed presteren!
+ Infromele werksfeer
+ Verschillende doorgroeimogelijkheden
+ Personeelsuitjes (wanneer corona het toelaat)

Dit ben je

  • Nauwkeurig te werk gaan
  • Flexibel in de uren
  • Verantwoordelijkheidsgevoel

Hier ga je werken

Het bedrijf is een gespecialiseerd bedrijf in de farmaceutische industrie, ze zorgen ervoor dat wat nodig is voor een operatie op tijd en op de juiste plek wordt afgeleverd. Het magazijn van duizenden vierkante meters groot is het domein waar je je gaat bevinden met het picken van de juiste orders en zorgen dat jij onderdeel bent van het zorg dragen voor een persoon.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en wil je meer weten over het bedrijf, reageer dan direct door op solliciteren te drukken dan neem ik z.s.m contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent