Leerling reachtruck

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Hertogenbosch
Salaris € 1700,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Fulltime functie in dagdienst, regio Waalwijk, Den Bosch, Breda en Tilburg. Salaris tussen 1700/2000. In opleiding voor je reachtruck papieren die wij voor je regelen!

Dit ga je doen

Wij zijn op zoek naar iemand die in zichzelf wilt investeren. Eerst ga je aan de slag als order picker waarbij je aan het leren bent om op de reachtruck te mogen rijden.
Wanneer je via ons je rechtruck certificaten hebt behaald mag je zelfstandig picken in het magazijn van duizende vierkante meters groot. Jij bent verantwoordelijk voor de inkomende goederen, zorgen dat het magazijn netjes blijft en alles op tijd klaar staat. In deze functie ga jij fulltime aan de slag in dagdienst om het hele logistieke proces soepel te laten verlopen!
De werklocatie is makkelijk te bereiken vanaf Breda, Den Bosch, Waalwijk en Tilburg.

Dit krijg je

+ Via ons je reachtruck papieren halen!
+ Mogelijkheid om in jezelf te investeren
+ leuke werkgever, groeiende organisatie
+ kans op vaste aanstelling bij goed presteren
+ Leuke teamuitjes (wanneer corona het toelaat)

Dit ben je

  • Flexibel in uren
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Nauwkeurig te werk gaan

Hier ga je werken

Het bedrijf is een gespecialiseerd bedrijf in de farmaceutische industrie, ze zorgen ervoor dat wat nodig is voor een operatie op tijd en op de juiste plek wordt afgeleverd. Het magazijn van duizenden vierkante meters groot is het domein waar je je gaat bevinden met het picken van de juiste orders en zorgen dat jij onderdeel bent van het zorg dragen voor een persoon.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en wil je meer weten over het bedrijf, reageer dan direct door op solliciteren te drukken dan neem ik z.s.m contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent