MIG / MAG Lasser

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Poeldijk
Salaris € 2200,- per maand
Direct naar:
Wil jij niet dagelijks dezelfde werkzaamheden uitvoeren en vindt jij het belangrijk om uitgedaagd te worden in je takenpakket? Wij zijn op zoek naar ijzersterke vakmannen/vakvrouwen met ambitie!

Dit ga je doen

In deze functie verricht je laswerkzaamheden op de afdeling kasconstructies en wordt je onder andere ingezet voor het lassen van de meest uiteenlopende stalen kassenbouw materialen. Je werkt in teamverband en je werkzaamheden bestaan uit boren, zagen, snijden, samenstellen en lassen van stalen profielen.  Aan de hand van productietekeningen werk je aan de meest uiteenlopende onderdelen.
Het bedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark en heeft tevens ook lasrobots op de afdeling staan. Kortom uitdaging genoeg om je als lasser op te focussen.

De opties als een constructiebankwerker en lasser zijn volop! Wil jij niet dagelijks dezelfde werkzaamheden uitvoeren en vindt jij het belangrijk om uitgedaagd te worden in je takenpakket? Wij zijn op zoek naar ijzersterke vakmannen/vakvrouwen met ambitie!

Dit krijg je

Naast een werkomgeving die jou stimuleert om je verder te ontwikkelen kan je rekenen op:

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao kleinmetaal
  • Een ruim team van geschoolde en ervaren collega's
  • Vast werk van 38 uur per week
  • Een contract bij het bedrijf na een uitzendperiode

Dit ben je

Voor het goed kunnen uitoefenen van deze functie beschik je over:

  • Een afgeronde VMBO opleiding metaaltechniek of een MBO2 opleiding metaalbewerker / constructiewerker
  • Een lasdiploma MIG/MAG NIL niveau 1
  • Het lezen van tekeningen is een vereiste
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Bij voorkeur woonachtig in regio Westland en je bent fulltime beschikbaar

Hier ga je werken

We zijn een toonaangevend bedrijf in de productie o.a. stalen kasconstructies, slimme aluminium kasdek-, kasgevel en kasverwarmingsystemen, stapelwagens (veilingkarren) en mobile kweektafels.
Met onze locatie in het Westland hebben we een prominent plek waar we onze producten voor de tuinbouwsector kunnen door ontwikkelen. Samen met meer dan 175 professionele technische mensen werken we dagelijks aan deze productie. We zijn gevestigd in de buurt van Den Haag, Rotterdam en het Westland. In deze sector staan we nooit stil!

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent