Orderverzamelaar

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Moordrecht
Salaris € 1750,- tot € 1950,- per maand
Direct naar:
Zoek je een gezellige logistieke baan bij jou in de buurt?

Dit ga je doen

Je werkzaamheden bestaan uit het verzamelen van de orders aan de hand van een orderpicklijst. Daarnaast ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor een overzichtelijke en nette werkplek. Daarnaast ben je bezig met het verzendklaar maken van de bestellingen en het klaarzetten voor het transport. Het gaat om een fulltime baan in de dagdienst. Goed bereikbaar vanuit Gouda en Rotterdam.

Dit krijg je

Uurloon tussen de €10-€11,- bruto per uur
Reiskosten vergoeding in dien van toepassing
Vakantiegeld

Dit ben je

Om in aanmerking te komen voor deze baan is het belangrijk dat je graag wilt werken en bij voorkeur wat ervaring hebt met logistiek werkzaamheden. Ook is het mogelijk als je in de gemeente Zuidplas woont dat zorgt voor een korte reistijd.

Verder is het belangrijk dat je zelfstandig je oderpicklijsten kan lezen dus een goede beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk.

Hier ga je werken

Je komt te werken binnen een gezellig productiebedrijf met een goede werksfeer. Ze produceren allerlei producten van kunsstof die je over in het huis tegekomt.

Interesse?

Wil je deze baan of meer informatie dan kom ik graag met je in contact. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-44524782 of per mail op saschabakker@werktalent.com

Deel via social media:
Sascha Bakker

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent