Montagemedewerkers metaal

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Bergeijk
Salaris € 1800,- tot € 2250,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring in de metaalindustrie? Is een technische tekening voor jou geen gepuzzel en ben je handig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een leuke full time baan voor jou!

Dit ga je doen

Als montage medewerker monteer en assembleer je onderdelen binnen een bepaalde industrie en is daarin gespecialiseerd.
Zo kan je als montagemedewerker, afhankelijk van de industrie waarin je werkzaam bent, onder andere cv ketels repareren en onderhouden, gevelelementen monteren, werken aan skeletbouw of kan hij werkzaam zijn als montagemedewerker binnen de timmer- of (op de werkplaats in) de metaalindustrie.

De montagemedewerker kan met verschillende materialen en gereedschappen werken om zo de onderdelen te kunnen monteren. Zo is de montagemedewerker binnen de timmerindustrie voornamelijk bezig om met behulp van werktekeningen ramen, kozijnen, deuren en dakkapellen te maken en doet hij dit met behulp van houtbewerkingsmachines en monteert hij zowel de beglazing als het hang en sluitwerk. De montagemedewerker die met cv ketels werkt zal zich daarentegen voornamelijk bezighouden met het monteren en assembleren van onderdelen in cv ketels. De werkzaamheden en de materialen en gereedschappen die de montagemedewerker gebruikt hangen dus af van de industrie waarin hij werkzaam is en waarin hij is gespecialiseerd.

De montagemedewerker heeft technisch inzicht, kan met gereedschappen en materialen werken, let op details, heeft een no-nonsense aanpakkersmentaliteit, kan verantwoordelijk werken en let op zijn eigen veiligheid en die van anderen.
Hij kan samenwerken maar kan ook zelfstandig werkzaam zijn.

Bij deze opdrachtgever van ons gaat het om de metaalindustrie. Tot jouw werkzaamheden hier behoren o.a.:
 • Lezen van technische tekeningen
 • Assembleren/ monteren van diverse onderdelen tot een eindproduct voor de klant
 • Bundelen en verpakken van eindproducten
 • Controleren van de aangeleverde onderdelen tijdens montage en zo nodig in overleg herstellen of vervangen
  -Controleren van de eindproducten

Dit krijg je

Bij onze opdrachtgever kun jij en ga jij vaak dus ook voor langere tijd aan het werk. Je komt te werken in een moderne productiehal samen met gemotiveerde collega’s. Het werkaanbod is uitdagend en wisselend, zowel in producten als in aantallen. Daarnaast mag je op het volgende rekenen:
 • Uiteraard een prima salaris tussen €1.850 en €2.250 bruto per maand
 • Een fulltime contract (40u per week)
 • Met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Vast werk voor lange termijn

Dit ben je

Om een vliegende start te maken in deze baan, beschik je over een actieve houding en een enthousiaste instelling.
Je bent iemand die het werk ziet en graag aanpakt! Verder vindt onze opdrachtgever het volgende belangrijk:
 • Je beschikt over minimaal MBO niveau 2 (bijvoorbeeld metaaltechniek)
 • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven, Bladel, Eersel, Bergeijk, Waalre of Veldhoven
 • Enige ervaring in de metaalindustrie
 • Je spreekt goed Nederlands en begrijpt dit ook
 • Een flexibele instelling en niet vies van hard werken
 • Je bent zelfstandig, nauwkeurig en collegiaal

Hier ga je werken

Deze opdrachtgever heeft zich sinds de oprichting in 1970 continu ontwikkeld. Begonnen als specialist in het bewerken van dun plaatstaal en licht constructiewerk zijn wij uitgegroeid tot een sterke toeleveringspartner voor veel klanten in binnen- en buitenland. Het leveren van een diversiteit aan metalen producten in grote en kleine series vormt nog steeds de basis, maar wij kijken ook graag verder. Naast een modern machinepark in moderne productiehallen beschikt deze opdrachtgever over een grote mate van vakmanschap. Dit zorgt ervoor dat zij in staat zijn om zowel eenvoudige als complexe projecten in een korte tijd te realiseren. Deze producten vind je onder andere terug in de petrochemische-, reprografische-, en high-tech industrie, machinebouw, etc.

Inmiddels zijn ze met ruim 170 collega’s aan het werk op 2 locaties in de regio Eindhoven. Het personeelsbestand is divers opgebouwd: medewerkers uit België en Nederland, mannen en vrouwen, jongeren en ouderen.
Ze hebben ontwikkeling hoog in het vaandel staan; daartoe werken ze samen met Brainport Industries College (BIC) en zijn ze een erkend leerbedrijf zodat ze ieder jaar verschillende stagiaires en BBL-ers een plek kunnen geven om de praktijk te leren.
Onze opdrachtgever voelt zich maatschappelijk betrokken en geeft daarom ook medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een plek.

Interesse?

Onze opdrachtgever heeft de zoektocht naar Montagemedewerkers in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functies en organisaties. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij onze opdrachtgever, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Pak jij deze kans met beide handen aan?
Solliciteer direct hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-30099526!

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent