Acccountmanager Logistiek

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 2300,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Heb jij passie voor de logistiek en ben je commercieel ingesteld? Is dit een hele mooie kans voor een mooie carierre in de logistiek.

Dit ga je doen

Deze fulltime commerciele functie is een baan met uitzicht op een vast contract. Je begint in eerste instantie op de binnendienst om het bedrijf het netkwerk en de diensten goed te leren kennen. Na een gedegen inwerkperiode ga je zelf op pad en werken aan je eigen netwerk. Ook neem je contacten met bestaande relaties over. Je werkt aan een mooie relatie van bestaande en nieuwe klanten en zo draag je bij aan de verdere groei van de organisatie. Vanuit Rotterdam en Den Haag is dit bedrijf heel goed bereikbaar.

Dit krijg je

en gemotiveerd team met leuke collega’s en een informele werksfeer;
De mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en door mee te kijken op andere afdelingen;
Een prima salaris op basis van jouw opleidingen en (werk)ervaring;
Een goede pensioenregeling, standaard 29 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband), vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een 13e maand en uitzicht op een vast contract;

Dit ben je

Je hebt een afgeronde MBO 3 opleiding richting logistiek
Je bent van nature behulpzaam;
Je moet je aan kunnen passen aan verschillende gesprekspartners. Je fungeert namelijk als centraal aanspreekpunt voor verschillende partijen;
Zakelijk Nederlands en Engels zijn vereist. Daarnaast geldt: hoe meer talen je spreekt, hoe beter;
Je bent flexibel, dat betekent in deze functie dat er vrijwel dagelijks piekmomenten zijn waar je goed mee om moet kunnen gaan.

Hier ga je werken

Je komt te werken bij een mooi bedrijf die een grote speler is op de logistieke markt. Ze staan bekend om hun wereldwijde netwerk en inovatieve aanpak. Ook betrouwbaarheid is erg belangrijk voor hun.

Interesse?

Heb jij interesse in dit bedrijf of deze baan hoor ik graag van je. JE kan me bereiken via de mail op saschabakker@werktalent.com of of telefonisch op 06-44524782.

Deel via social media:
Quinty Flier

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent