Operator dagdienst

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Roosendaal
Salaris € 2250,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Niet alleen een goed betaalde maar ook gewoon een enorm leuke baan als productiemedewerker hout? Solliciteer dan direct op deze vacature.

Dit ga je doen

Binnen deze functie ben jij dageljks bezig met de processen rondom het bewerken van houten balken.
Binnen de werkplaats staan hier een aantal volledig geautomiseerde lijnen waarmee het hout voor verschillende klanten wordt voorzien van de juiste lengtes, diktes, profielen en gladheid. 
Je komt dus te werken met zaagstraten, afkortmachines en schaafmachines. Ondanks dat er veel met hout gewerkt wordt, kom je te werken in een nette omgeving waar goed aan de veiligigheid wordt gedacht.

Dit krijg je

  • Salaris komt inclusief ADV toeslag op ongeveer €2300,- á €2500,- bruto in de maand;
  • Reiskosten worden vergoed;
  • Meerdere keren per jaar een leuk bedrijfsuitje;
  • Je komt te werken in het leukste team van West-Brabant;
  • Kans op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Fulltime baan in dagdienst.

Dit ben je

  • Je bent techisch aangelegd;
  • Woonachtig in de omgeving Breda - Roosendaal - Bergen op Zoom;
  • In bezit van eigen vervoer is makkelijk om mee op het kantoor te komen.

Hier ga je werken

Met 3 vestigingen in Nederland zijn ze op het gebied van importeren één van de grootste houthandels in Nederland. Het hout wordt enkel gewonnen op een duurzame manier, dit gebeurt in Rusland, Scandinavië en een klein beetje uit Duitsland.

Het hout word in de fabriek bewerkt tot de juiste formaten en afmetingen. Dit gebeurt allemaal machinale. De fabriek is niet te vergelijken met een standaard houtbewerkingsfabriek. Machines zijn veel grover en groter.

Binnen het bedrijf heerst een duidelijke familiaire sfeer. Het bedrijf is inmiddels ook al in handen van de 6e generatie binnen de familie. Bij bedrijfsuitjes wordt niet alleen het personeel zelf uitgenodigd maar ook de familie.

Interesse?

Bij interesse kunt u reageren richting onderstaande gegevens. Wij zullen zorg dragen voor een reactie binnen 3 werkdagen. De procedure bestaat uit een kennismaking bij WerkTalent en vervolgens een kennismaking bij de opdrachtgever.

Jesper van den Berg
jespervandenberg@werktalent.com
06-49908104

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent