Ervaren Metaalbewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Venray
Salaris € 2400,- tot € 3200,- per maand
Direct naar:
Ervaren met het bewerken van metaal en aluminium en op zoek naar een nieuw warm bad?

Dit ga je doen

Als plaatwalser / constructiewerker ben je werkzaam in een dagdienst bij een familiair bedrijf dat bij de wereld marktleiders op het vlak van gebogen staal- en aluminiumconstructies hoort. Je werkt veelal aan unieke projecten, die soms wereldwijd terug te vinden zijn. Afhankelijk van je ervaring en je kennis van metaal- en aluminium bewerkingsmachines sta je op verschillende plekken in de fabriek. Je bent zelfstandig bezig met onderdelen van het op maat walsen / buigen van buizen of platen, het vanaf tekening samenstellen en assembleren van gebogen staalconstructies en het afwerken tot eindproduct.

Dit krijg je

Het belangrijkste dat je in deze fulltime baan vindt is een werkgever die om haar medewerkers geeft, de kans om je zowel in je werk als in je hobby verder te ontwikkelen (eigen ontwikkeling wordt gestimuleerd en betaald) en de kans om projecten waar jij aan hebt meegewerkt over de hele wereld terug te zien. Daarnaast verdien je een goed salaris en werk je toe naar een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.

Dit ben je

Voor deze full time functie is het belangrijk dat je echt ervaring hebt met metaal en aluminium, en bij grote voorkeur met gebogen producten. Ben je ooit begonnen als BBL er, of als operator of heb je gewerkt in de bouw of heb je een technische achtergrond, én ken je metaal/aluminium, dan kun je reageren.

Hier ga je werken

Zoals gezegd is dit bedrijf een van de marktleiders op haar specialisme. Er werken zo'n 70 collega's en binnen dit bedrijf telt iedereen mee. Het is zo belangrijk dat het personeel goed op zijn/haar plek zit, dat zelfs opleidingen vergoed kunnen worden die je voor je werk niet eens perse nodig hebt. Waar vindt je dat tegenwoordig nog?
Dus kom jij uit de regio Nijmegen - Oss - Eindhoven - Venlo - Venray en zoek je vast werk bij een mooie nieuwe werkgever? Solliciteer dan snel!

Interesse?

Onze klant heeft de zoektocht naar een goede nieuwe medewerker uitbesteed aan WerkTalent Nijmegen. Als u wilt solliciteren kunt u dat via de sollicitatie-knop doen. Voor vragen, meer informatie of om uw cv per e-mail toe te sturen, kunt u contact opnemen met Joon de Berg via joondeberg@werktalent.com of via 06-13189847.
We zien uw reactie graag tegemoet!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent