Monteur buitendienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Een fulltime baan door, auto van de zaak en door heel Nederland reizen. Als monteur in de buitendienst ga jij aan de slag om alles af te ronden. Salaris tussen 2000 en 2500. Per direct beschikbaar en affiniteit met techniek!

Dit ga je doen

De werkzaamheden zullen bestaan uit het zelfstandig aanleggen of ondersteuning bieden bij het aanleggen en installeren van diverse onderdelen ten behoeve van elektrotechnische installaties. Je moet hierbij denken aan kabeldraagsystemen, vermogensrail en verlichting. Het is belangrijk dat je goed overzicht kunt bewaren, nauwkeurig werkt en dat je kunt presteren onder tijdsdruk. Je werk vaak op hoogte dus het is belangrijk dat je geen last hebt van hoogtevrees. Het werkgebied van ons bedrijf is landelijk.

Dit krijg je

+ Fulltime baan
+ Salaris ligt tussen de € 2000 en € 2500
+ Kans op een vast contract
+ Interne opleidingen
+ Auto van de zaakDit ben je

  • In bezit van VCA, nog geen VCA? Dan regelen wij deze voor je!
  • In bezit van minimaal rijbewijs B
  • Woonachtig in de regio Waalwijk
  • Je hebt affiniteit met techniek

Hier ga je werken

Dat we marktleider zijn in montagetechniek, durven we wel te stellen. Want als het de montage van uw kabeldraagsystemen, verlichting en spanningsrails betreft, zijn wij dé partij voor u om het complete montagewerk professioneel uit te voeren.

Interesse?

Ben je geinteresseerd geworden na het lezen van deze vacature klik dan op solliciteren dan nemen wij zsm contact met je op.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent