Lader/ losser import

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Schiedam
Salaris € 1740,- tot € 1930,- per maand
Direct naar:
Ben jij fysiek sterk en draai je je hand niet om voor laad en los werkzaamheden? Heb jij daarnaast ervaring als loods medewerker en beschik je over eigen vervoer? Reageer dan snel!

Dit ga je doen

Hoe ziet jouw dag als lader/losser er uit?

In de functie van lader/losser verricht jij allerlei werkzaamheden in het magazijn/de loods. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van trucks en containers en je zorgt dat zendingen voor transport/belading op tijd en correct klaar staan. Ook ben jij verantwoordelijk voor de zendingen welke binnenkomen en uiteraard controleer jij deze zendingen op juistheid. Bij een foute zending grijp je tijdig in zodat meerdere fouten voorkomen kunnen worden. Naast deze werkzaamheden help je je collega’s waar nodig en houd je je bezig met overige loods werkzaamheden.

Heb jij daarnaast een geldig reachtruckcertificaat en ervaring op de reachtruck? Top! Dan kunnen jouw werkzaamheden variëren en zal je niet alleen handmatig laden en lossen.

Deze fulltime functie verricht je in zowel dag- als nachtdiensten, zo werk je de ene week dagdienst en de week daaropvolgend in de nachtdienst, in het weekend ben je over het algemeen gewoon lekker vrij. Het is wel goed om te weten dat de nachtdiensten op zondag nacht beginnen t/m donderdag. Je hebt dus eigenlijk een 'verschoven' weekend.

Let op: onze opdrachtgever is niet te bereiken met het openbaar vervoer. Daarom zoeken wij alleen medewerkers die beschikken over eigen vervoer en zelfstandig bij de opdrachtgever kunnen komen!

Dit krijg je

Onze opdrachtgever heeft je heel wat te bieden:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €1.740 en €1.930 o.b.v. 40 uur p/w. (inclusief toeslagen)
 • Werken in ploegendiensten in de vorm van 'week op - week af'
 • Reiskostenvergoeding
 • Vast werk (fulltime) met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever
 • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
 • Nachtdiensten en overuren tegen 125%
 • Een actieve feestcommissie (uitjes, sinterklaas & kerst)

Dit ben je

Onze opdrachtgever vraagt het volgende van je:

 • Aantoonbare werkervaring met laden en lossen
 • Eigen vervoer (auto, scooter, fiets)
 • De wil om te werken in ploegendiensten (dag/nacht)
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent fysiek sterk en betrouwbaar
 • Je bent geen jobhopper
 • Je beschikt over een geldig reachtruckcertificaat en de nodige ervaring met de reachtruck (pré)

Hier ga je werken

Wie onze opdrachtgever precies is, houden wij nog even voor je geheim maar om toch je interesse te wekken geven wij wel alvast enige informatie prijs. Onze opdrachtgever is namelijk een specialist in het importeren, exporteren en opslaan van allerlei producten. Zo lossen (importeren) en laden (exporteren) ze allerlei zendingen vanuit en naar heel Europa. Zendingen die middels containers en trailers vervoerd worden over de weg en over het water. Daarnaast is men tevens gespecialiseerd in de opslag van ADR-goederen. Dat onze opdrachtgever een grote speler is mogen duidelijk zijn, dit kan ook niet anders met meer dan 30.000m2 aan opslagmogelijkheden, een eigen 'distri-park' en het zeer kundige en ervaren personeel. Onze opdrachtgever is gevestigd in de haven van Rotterdam. Zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Midden-Delfland, Westland, Vlaardingen, Schiedam en alle omliggende steden/dorpen.

Interesse?

Ben jij dé lader/losser medewerker die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar rotterdam@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent