Vijf Technische Baantjes

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Mill
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Zoek jij een nieuwe vaste baan en ben jij handig?

Dit ga je doen

Voor 4 bedrijven in de regio Cuijk - Mill - Boekel - Venray zoeken we betrouwbare krachten met nog niet zo veel werkervaring voor licht technische functies. Het gaat om een vaste baan. Het werk varieert van het bewerken van hout tot technisch productiewerk, metaalbewerking en werk als leerling monteur. Het meeste werk is in dagdienst, maar een van de opties is in twee ploegen. Heb je BBL gedaan, of metaal en techniek of electrotechniek, of heb je geen technische opleiding maar sleutel je graag aan je scooter of auto, dan kun je ook in aanmerking komen! Als jij graag sleutelt, timmert of met andere technische dingen bezig bent en nog niet veel werkervaring hebt dan kan het zijn dat we jou zoeken.

Dit krijg je

Het hangt af van het bedrijf dat het beste bij jou past, maar voor alle functies geldt sowieso:

  • Een fulltime baan die uitloopt in een vaste contract
  • Een goed salaris
  • Je werkt veel met je handen en mag meer dingen bijleren
  • Fijne, lokale bedrijven waardoor je dicht bij huis werkt

Dit ben je

Voor deze vacatures zoeken we starters met twee linkerhanden en het hart op de goede plek. Serieuze kandidaten uit de omgeving van Boekel, Mill en Cuijk die aan het begin van hun carriére staan en die graag een serieuze stap maken. We vragen ook altijd referenties na bij jouw vorige werkgever, zodat we een goed beeld hebben over hoe jij op je werk bent.

Hier ga je werken

Zoals gezegd gaat het om enkele bedrijven tussen Nijmegen, Oss, Den Bosch, Uden, Veghel, Eindhoven en Venray in. Het zijn allemaal bedrijven in dorpen, waar veel medewerkers ook uit de lokale omgeving komen. Goede sfeer, de handen uit de mouwen steken en vrijdagmiddag wat eerder stoppen om nog even samen een drankje te pakken.

Interesse?

Deze bedrijven hebben de werving voor deze functies toevertrouwd aan WerkTalent. Als u wilt solliciteren kan dat via de sollicitatie-knop. Voor meer informatie, voor vragen of om direct uw cv toe te sturen kunt u contact opnemen met Joon de Berg via joondeberg@werktalent.com of via 06-13189847.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent