Operator | Ploegendienst

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tiel
Salaris € 2400,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een baan als operator? Wij hebben op dit moment diverse opties in verschillende branches beschikbaar voor technische operators!

Dit ga je doen

Als operator heb jij verschillende verantwoordelijkheden, denk daarbij aan: omstellen, instellen bijstellen van machines. Ook is onderhoud erg belangrijk, tijdig onderhoud en schoon houden van machines zorgt voor minder storingen en een soepel draaiend proces.

Daarnaast denk jij ook mee in procesoptimalisatie om zo de productiedoelstellingen te behalen of productiviteit te vergroten. Hierbij is het volledige proces van belang, van aanvoer tot eindproduct.

Haal jij voldoening uit optimalisatie, technische handelingen, sleutelen, borgen van kwaliteit en verbetering van processen? Reageer dan snel!

Dit krijg je

Omdat wij graag met jou meedenken in het vinden van jouw droombaan, zijn er wat richtlijnen qua voorwaarden. Deze zijn als volgt:

 • Het salaris als operator zal tussen de €2400,- en €3000,- bruto per maand liggen (afhankelijk van de functie en ervaring)
 • In ieder bedrijf waar je komt te werken, krijg je ploegentoeslagen. Deze variëren tussen de 12% en 20% over ieder gewerkt uur
 • In overleg en afhankelijk van jouw ambities zijn opleidingen t.b.v. de functie zeker mogelijk
 • Fulltime dienstverband in 2- of 3-ploegen
 • Wekelijkse of 4-wekelijkse betaling
 • Reiskostenvergoeding
 • Vast dienstverband
 • Na een uitzendperiode van 3 tot 6/7 maanden krijg jij van de opdrachtgever een contract aangeboden
Mocht het zo zijn dat wij op dit moment niet jouw droombaan hebben, denken onze collega vestigingen ook graag met ons mee!

Dit ben je

Omdat er in iedere productie omgeving wat anders van je gevraagd kan worden, hebben wij de punten uitgewerkt welke in bijna iedere omgeving van belang is:

 • Ervaring in de productie, klaar voor de stap naar operator
 • Technische affiniteit, '2 rechterhanden'
 • Fulltime beschikbaar in ploegendiensten. 2- of 3-ploegen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk
Wij zijn gevestigd in Zaltbommel. Onze opdrachtgevers zitten onder andere in: Wijk en Aalburg, Tiel, Zaltbommel, Den Bosch enz.

Hier ga je werken

De industrie is een hele brede sector, zo kan jij dus ook in veel verschillende branches terecht komt. Denk hierbij aan: voedingsmiddelen, kunststoffen, isolatie en bouw gerelateerde producten. Door dit brede aanbod en de opties welke onze collega's beschikbaar hebben, proberen wij jou te helpen in het vinden wat bij jou past!

Interesse?

Mocht jij interesse hebben na bovenstaande gelezen te hebben óf nog meer informatie willen wat betreft onze dienstverlening? Neem dan even contact met mij op. Dit kan door te bellen/appen naar: 06-82467899 of mailen naar Jamiedekreij@werktalent.com.

Zodra wij elkaar telefonisch gesproken hebben, gaan wij een uitgebreidere kennismaking aan. Helaas kan dit niet bij ons op kantoor met een bakje koffie maar zal dit een digitale kennismaking zijn via WhatsApp videobellen. Hebben wij een goed beeld van elkaar, ga ik er alles aan doen om jou aan een baan te helpen. Dit doe ik door bestaande contacten te bellen of nieuwe bedrijven te benaderen met jouw profiel. Dus geef vooral ook aan bij ons waar jij graag wil werken, wij gaan ermee aan de slag.

Mochten de bedrijven interesse hebben en jou eens willen spreken, zorgen wij ervoor dat jij weet waar je moet zijn en met wie je het gesprek hebt. Dit gesprek voer je dan met de opdrachtgever (of met mij erbij). Mochten jullie beide enthousiast zijn na het gesprek, zullen wij (WerkTalent) ervoor zorgen dat jouw contract klaar komt te staan voordat jij aan de slag gaat. Met andere woorden: Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Dit betekend niet dat wij niks meer voor jou doen. Wij begeleiden jou tot dat je zelf een contract krijgt bij de opdrachtgever, denk hierbij aan: urenverwerking, eventuele loonsverhogingen, uitbetaling, ziekmeldingen verwerken en betalen en staan voor jou klaar bij iedere vraag die zich voordoet.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent