Voorraadbeheerder

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Moordrecht
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Als voorraadbeheerder bewaak- én beheer jij volledig de voorraad in de breedste zin van het woord. Jouw doel? Het bereiken van een optimale klantservice met de hoogst mogelijke efficiency in de operatie!

Dit ga je doen

Als voorraadbeheerder bewaak jij de voorraadhoogte, de locatie en de kwaliteit binnen HBM Machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en het op peil houden van de voorraad in combinatie met het realiseren van de gewenste servicegraad tegen de meest gunstige condities.

Daarnaast ben jij continu bezig om processen te verbeteren en te bewaken, waarbij je verbetervoorstellen aandraagt ten behoeve van de procesoptimalisatie, om betere grip te krijgen op de voorraad.

Dit krijg je

  • Een afwisselende baan bij een snel groeiend, internationaal georiënteerd bedrijf;
  • Een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een gezellige werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling;
  • Je komt in aanmerking voor een bonusregeling, deze is afhankelijk van het bedrijfsresultaat;
  • Een marktconform salaris en een goede pensioenregeling.

Dit ben je

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting Logistiek Management;
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent een kei in Excel;
  • Je hebt ervaring met het werken in ERP- en logistieke systemen;
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse- en Engelse taal.

Hier ga je werken

HBM Machines is ruim 40 jaar geleden gestart als familiebedrijf. Wat ooit begon als gereedschapswinkel in Gouda, is inmiddels uitgegroeid tot de grootste leverancier van hout- en metaalbewerkingsmachines en toebehoren van Nederland. Afgelopen jaren hebben wij een sterke online groei doorgemaakt. Wij hebben de ambitie om komende jaren ook de internationale markt te bedienen.

HBM Machines helpt professionals en hobbyisten met het vinden van het juiste gereedschap. Wij geloven dat het juiste gereedschap het halve werk is en voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Interesse?

Het eerste (kennismaking)gesprek zal via een video bel gesprek plaatsvinden i.v.m. COVID-19. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij onze partner. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met onze partner en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar mariovandieren@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook beschikbaar op 0613497691

Deel via social media:
Mario van Dieren

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent