Magazijnmedewerker dagdienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Hertogenbosch
Salaris € 1800,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Werk je graag op hoogte in een magazijn? Per direct beschikbaar en woonachtig in de regio Waalwijk, Den Bosch, Tilburg en Eindhoven? Lees dan verder, salaris tussen 1800/2000. Fulltime functie in dagdienst.

Dit ga je doen


Jij gaat aan de slag als magazijnmedewerker in de dagdienst maar niet alleen op de vloer. Jij gaat de hoogte in met een OPT. Op hoogte ga jij orders verzamelen die binnenkomen op jouw handscanner. Omdat je op hoogte werkt is hoogtevrees niet aan de orde. Wanneer jij alles hebt verzameld en goed in het systeem hebt verwerkt gaan de goederen weer naar de klant toe. Naast dat je pickt via de OPT ga je nog meer werkzaamheden doen binnen het magazijn waardoor iedere dag anders is. Denk hierbij aan picken met de hand, orders verzendklaar maken en het magazijn onderhouden. Tijdens jouw werkzaamheden schakel je veel met je collega's, communicatie is echt van belang dat alles vlekkenloos gebeurd omdat je met medische instrumenten werkt. Een fulltime functie in dagdienst, werklocatie is makkelijk te bereiken vanuit Den Bosch, Waalwijk, Tilburg en Eindhoven.

Dit krijg je

+ Bij goed presteren kans op vaste aanstelling
+ Fijne werksfeer
+ Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
+ Personeelsuitjes (wanneer corona het toelaat)

Dit ben je

  • Geen hoogtevrees
  • Weten van aanpakken
  • Nauwkeurig te werk gaan
  • Verantwoordelijkheidsgevoel

Hier ga je werken

Het bedrijf is een gespecialiseerd bedrijf in de farmaceutische industrie, ze zorgen ervoor dat wat nodig is voor een operatie op tijd en op de juiste plek wordt afgeleverd. Het magazijn van duizenden vierkante meters groot is het domein waar je je gaat bevinden met het picken van de juiste orders en zorgen dat jij onderdeel bent van het zorg dragen voor een persoon.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en wil je meer weten over het bedrijf, reageer dan direct door op solliciteren te drukken dan neem ik z.s.m contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent