Assemblagemedewerker machinebouw

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Koudekerk aan den Rijn
Salaris € 1900,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring met assemblage werk, werktuigbouw of mechatronica en ben je opzoek naar professionele en persoonlijke werkgever? Dan is dit de vacature om te lezen!

Dit ga je doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het assembleren en monteren van machines en onderdelen voor de tuinbouwsector. Dit kan variëren van standaard machines tot op maat gemaakte oplossingen voor de klant, waarin jou creatieve inbreng ook zeker op prijs gesteld wordt!

Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit vanaf een constructietekening maar zal ook zeker veel overleggen met collega’s en de werkplaats chef over efficiëntere oplossingen voor de werkzaamheden.

Dit krijg je

  • Een fulltime functie van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00;
  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris tussen de €1800 en €2200, afhankelijk van je ervaring;
  • Mogelijkheid tot het volgen van diverse cursussen en opleidingen.

Dit ben je

Naast een collegiale instelling is het belangrijk dat je een technische achtergrond hebt, bij voorkeur in de richting van machinebouw of mechatronica.

Hier ga je werken

De opdrachtgever is een traditioneel en persoonlijk bedrijf met ca 20 medewerkers, gevestigd in Roelofarendsveen. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren, onderhouden en bouwen van machines voor de land- en tuinbouw sector.  Ze zijn in de jaren 80 klein begonnen met het leveren van onder andere schoffelmachines. Dit is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot bedrijf wat niet alleen machines bouwt maar ook volledig zelf ontwikkeld. Door hun hoge kwaliteit en persoonlijke service hebben ze door de jaren heen een grote, vaste klantenkring opgebouwd. 

Interesse?

Is deze functie jou op het lijf geschreven of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruben Breukers. Dit kan via onderstaande link of door een mail te sturen naar rubenbreukers@werktalent.com. Liever bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook via 06-44386774!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent