Afschuiner/ plaatwerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Oosterhout
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Je gaat werken bij de grootste plaatbewerker van Europa. Deze klant staat bekend als technologische marktleider in de metaalsector. Ze beschikken over een schone en hypermoderne loods. Ze zoeken iemand voor een vast dienstverband!

Dit ga je doen

Als afschuiner/plaatwerker ben je verantwoordelijk voor het correct bewerken van de stalen platen. Dit proces is secuur en nauwkeurig. Doormiddel van een brandsnijmachine maak je laskanten in stalen profielen. De functie is in dagdienst en jouw kans om een vast contract af te dwingen bij het meest moderne snijbedrijf van Europa!

Dit krijg je

Wat wij bieden;
Een fulltime functie (39 uur) met goede arbeidsvoorwaarden in een 4-daagse werkweek (met een roulerende dag vrij waardoor om de 5 weken een lang weekend van 4 dagen ontstaat) De functie is voor lange tijd en jouw kans om een vaste baan te krijgen!

Dit ben je

Wat wij vragen;
  • Minimaal LTS niveau en affiniteit met metaal(techniek)
  • Je hebt ervaring als lasser / metaalbewerker
  • Full time beschikbaar
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Woonachtig in de omgeving van Tilburg / Breda

Hier ga je werken

Onze klant snijdt alle mogelijke beplatingen. Van schijven tot complexen contouren. Waarbij ze tot maar liefst 350 mm dikte gaan. Er heerst een open bedrijfscultuur waar iedereen elkaar bij voornaam kent. Ze hebben een mooie kantine waar je zowel koude als warme maaltijden kan krijgen. Er werken zo'n 120 mensen, waar er alle mogelijkheid is voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Interesse of wil je meer informatie? Reageer dan direct; brianhauwert@werktalent.com of 06-30020699

Deel via social media:
Brian Hauwert

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent