Medewerker technische Dienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Ben jij technisch ingesteld en wil je aan de slag op meerdere locaties? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Je komt als Technische Dienst Medewerker te werken op onze vier locaties in De Lier (in de buurt van Den Haag). Elke dag is anders, je komt zoveel diverse technische aspecten tegen op het bedrijf dat elke dag weer een leerzame dag kan zijn. Alle facetten van techniek komen aanbod van watertechniek, mechanisch tot pneumatische machines. Elke werkdag kan anders verlopen dan dat de planning was, gaat er iets kapot wat met spoed gemaakt moet worden gaat dat altijd voor een klus die ook een dag kan wachten.

Er zijn bijna nooit avond of weekendstoringen, hierdoor heb je gewoon dagdiensten. Het kan wel eens voorkomen dat er langer doorgewerkt moet worden aan een machine, omdat die de volgende ochtend weer moet draaien. Tevens heb je op alle locaties je vaste team en ben jij één van de schakels tussen de teams.

Dit krijg je

Je komt terecht in een professioneel en hard werkend team. Verder kan je het volgende verwachten:

 • Full time functie met vast werk
 • Goed salaris
 • Passende arbeidsvoorwaarden
 • Leuk team collega's
 • Werken binnen een bedrijf met ambitie
 • Ontwikkelingsmogelijkheden

Dit ben je

Wat breng jij mee?

 • Fulltime beschikbaar
 • Ervaring in een soortgelijke functie
 • Je kan je werk goed organiseren en denkt in oplossingen
 • Je bent creatief en hebt 2 rechterhanden
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift

Hier ga je werken

Wij zijn een kwekerij gespecialiseerd in de teelt van pluischrysanten. Het assortiment is breed met nieuwe soorten en aangepast aan het seizoen. We zijn continu op zoek naar innovatieve vormen en kleuren.

Wij beschikken over vijf teeltlocaties met een totale oppervlakte van 25 hectare. In de Lier zijn 4 vestigingen en 1 in De Kwakel. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Regelmatig doen we proeven, zoals voor het energiezuinig telen. Hierdoor lopen we voorop in Het Nieuwe Telen en LED verlichting waarmee we zowel de techniek als de teelt willen optimaliseren.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Feline Jansen. Zij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent